Sveštenik Glišić pušten da se brani sa slobode, sumnja se da je posedovao eksploziv i municiju

Uhapšen zbog navodne trgovine eksplozivom

  • 8

Bojan Glišić (38), sveštenik Dabrobosanske mitropolije, koji je uhapšen zbog trgovine eksplozivom, biće pušten da se brani sa slobode, potvrđeno je u Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu.

- MUP RS je protiv Glišića podneo izveštaj tužilaštvu zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija. Budući da su iz izveštaja već dostavljeni svi dokazi protiv osumnjičenog, predmetni tužilac je ocenio da ne postoje razlozi za predlaganjem mere pritvora i Glišić će biti pušten da se brani sa slobode - saopšteno je iz Tužilaštva, preneo je portal "Avaz".

Glišić je uhapšen juče u okviru akcije "Lotika", kada je prikrivenim istražiteljima Uprave za teški i organizovani kriminal MUP-a RS prodao određenu količinu eksploziva. Čim je primopredaja izvršena, Glišić je uhapšen i sproveden na kriminalističku obradu, preneli su mediji u BiH.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iguman

    5. jul 2019 | 15:12

    Pa zar ste normalni???? Kakva sloboda??? To odmah na robiju. Kaljati ugled jednog najuzvisenijeg cina koji je Bog dao coveku,alooo!!!! Sve bih ja takve, pa i da su vladike i patrijarh, u zatvor. Sklanjajte te olose sa ulice.

  • Lucy

    5. jul 2019 | 15:05

    Sumnja se da je imao ili je posedovao i pronađeno u njegovom posedu ?

  • Srbija

    5. jul 2019 | 14:30

    Pa dokle više?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA