≫ 

Vozači blokirali auto-put u Hrvatskoj, sakrili se od kiše ispod nadvožnjaka, Hitna ne može da prođe

- Sebičnjaci su blokirali ceo autoput da bi zaštitili svoje automobile ispod nadvožnjaka. A šta da naleti šleper? Strašno. Strašno. Strašno - navodi se u opisu slike

  • 1
Nevreme, Istra Foto: Istramet/ Željko Mesec

Nekoliko automobila u Hrvatskoj zaustavilo se ispod nadvožnjaka kako bi se sakrilo od oluje i tako blokiralo autoput Rijeka - Zagreb, prenosi portal "Indeks".

O ovoj izuzetno opasnoj situaciji svedoče slike na društvenim mrežama. "Istramet" prenosi da je onemogućen prolaz i vozilima hitnih službi, dok su neki vozači blokirali i tunele.

- Sebičnjaci su blokirali ceo autoput da bi zaštitili svoje automobile ispod nadvožnjaka. A šta da naleti šleper? Strašno. Strašno. Strašno - navodi se u opisu slike.

Inače, delove Hrvatske u poslepodnevnim satima zahvatilo je nevreme. Sve je počelo u Zagorju oko 14 sati, oluja je zatim zahvatila Kvarner, a nevreme se obrušilo i na šire područje Rijeke gde je temperatura za samo deset minuta pala za osam stepeni.

U tom kratkom vremenu palo je 20 litara kiše, zabeležen je i najjači udar vetra od 75 kilometara na sat, prenosi Jutarnji list.

U celoj Hrvatskoj na snazi je meteoalarm.

(Telegraf.rs/Istramet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA