≫ 

U inat svima koji razbijaju srpska vozila po Dalmaciji: Srbin pomogao Hrvatu kojem je auto prokuvao

U velikoj gužvi u Splitu, samo se vozilo beogradskih tablica zaustavilo da pomogne čoveku kojem se auto pokvario

  • 11
Vlasnik pežoa beogradskih tablica pomaže Hrvatu u Splitu Printskrin: Facebook/Prometne zgode i nezgode

Dalmacija se često predstavlja kao mesto na kojem se ne tolerišu oni drugi i drugačiji, a mediji najčešće prenose slučajeve razbijanja automobila sa srpskim registracijama, piše portal Index.hr.

Ipak, da je mogući i drugačiji scenario, pokazuje video snimljen u Splitu, na kojem se vidi kako u saobraćajnoj gužvi vozač automobila sa beogradskim tablicama staje kako bi pomogao čoveku da pokrene svoja kola.

- Kako je svaki radni dan ujutru velika gužva na ulazu, tako se dogodilo da je jedan auto prokuvao - i ono što je zanimljivo je da je to primetio vozač "pežoa" beogradskih registracija, koji se odmah zaustavio da pomogne čoveku da pokrene auto - ispricao je čitalac "Indexa", ističući da je snimak poslao "u inat svima koji razbijaju automobile sa srpskim registracijama po Splitu i Dalmaciji".

Izvor portala koji je poslao video snimak, napominje da kad, zatreba pomoć na putu, nije važno da li je neko Srbin ili Hrvat.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    10. jul 2019 | 08:00

    "Srbin je lud, Srbin je proklet, jednom ga ubiješ, on hoće opet"...

  • Dzabe

    10. jul 2019 | 07:09

    Kada ce ih opet razbijati,uce ih tako od malena, jednostavno se sa njihove strane nikada nece promeniti...cast izuzecima ali je nazalost tako

  • Dalibor

    10. jul 2019 | 06:33

    Obraz nista drugo , obraz treba covjek imati ta mrznja ne dovodi do nicega ,a u sustini su to pojedinci koji stvaraju jednom narodu problema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA