≫ 

Zloglasna Margareta uhapšena na srpskoj granici posle bekstva iz zatvora

Nju je uhapsila srpska granična policija po crvenoj poternici Interpola

  • 0
Margareta Hadžić Foto: Printscreen/Youtube/BHDTV5 BHDTV5

Margareta Hadžić, zvana Marga, jutros je uhapšena na srpskoj granici prilikom pokušaja bega iz BiH u Srbiji, nezvanično saznaje portal Klix.ba.

Prema informacijama do kojih je došao ovaj portal, Margaretu Hadžić jutros je uhapsila srpska granična policija po crvenoj poternici Interpola koju je za njom raspisala Bosna i Hercegovina nakon bega iz Kazneno-popravnog zatvora u Tuzli.

Naime, Hadžićeva se nalazila na izdržavanju trogodišnje zatvorske kazne zbog organizovanja kriminalne grupe koja se bavila prodajom narkotika, a nakon što je izašla na otpust iz zatvora više se nije vratila na izdržavanje zatvorske kazne.

Zbog toga je za njom raspisana Interpolova crvena poternica po kojoj je jutros i uhapšena na granici između BiH i Srbije.

Hadžićeva se trenutno nalazi u Srbiji, navodi ovaj portal, a sada sledi redovni postupak ekstradicije preko Ministratsva pravde BiH.

Margareta Hadžić, kozmetičarka iz Tuzle, najpoznatiji je ženski vođa kriminalnih grupa, a koje su se uglavnom bavile prodajom narkotika.

Poslednji put je osuđena 2016. godine na trogodišnju kaznu zatvora, jer je sa Ružicom Babić i Almirom Hamzom organizovala grupu koja se bavila prodajom kokaina.

Ona je ranije osuđena i na sedam godina zatvora zbog pokušaja ubistva policajaca. Naime, ona je 2012. godine u porodičnoj kući u prigradskom naselju Brđani uhapšena, a prethodno je teško ranila pripadnike Jedinice za posebne namene MUP-a TK Draženka Vujadinovića i Mladena Divkovića.

U nekoliko navrata i sama je priznala da se bavila kriminalnim poslovima. U prošlosti je bila akter nekoliko pucnjava u Tuzli, bila je povezana sa zločinačkom organizacijom Ferida Okića, a 2010. joj je zapaljen automobil u dvorištu.

Pogledajte video: Zaplenjena veća količina droge, uhapšeni osumnjičeni

(Telegraf.rs/Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA