Gradonačelnik Dubrovnika traži izvinjenje od Trebinja za sve zločine

Pre svega se misli na 12 dece koja su poginula od granata

  • 34

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković rekao je danas u Mostaru da očekuje od Trebinja izvinjenje za, kako kaže, "sve zločine napravljene Dubovniku".

- Pre svega mislim na dvanaestoro dece koja su poginula od granata koje su dolazile upravo iz opštine Trebinje - rekao je Franković, prenosi Fena.

Kako je naveo, kada se Trebinje izvini on je spreman da razgovara i nastavi saradnju na isti način kao što sarađuje sa Kotorom i svim drugim gradovima u Crnoj Gori, "odnosno svima onima koji su se izvinili".

Franković, koji se nalazi u Mostaru na konferenciji "Održivi turizam i kulturna baština", je to izjavio odgovarajući na pitanje novinara zašto Dubrovnik i Trebinje ne uspostave turistišku saradnju.

Pogledajte video: Snažna eksplozija odjeknula Zagrebom, povređena žena

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодор

    19. jul 2019 | 13:34

    Хрватске регуларне војне снаге су 1.октобра 1991.године извршили агресију на територију општине Требиње,односно на терирторију БиХ. Колике су злочине над Србима направили Хрвати у 20.вијеку, не би се могли извинити кад би се извињавали сваки дан сви грађани Хрватске. Нико Србе, од њиховог постанка на овим просторима, није уништио, побио и протјерао као што су то учинили Хрвати.Ко онда треба коме да се извињава?

  • cika Jova

    19. jul 2019 | 12:57

    Kad se vi Srbima izvinite za oluju, za Jasenovac, i sve ostale zlocine koje su stostruko vece.

  • Др

    19. jul 2019 | 13:04

    Јован Дучић: Хрвати.....остало није даље потребно, све је познато!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA