Tomislav se posvađao s konobaricom u restoranu, a onda dobio smrtonosni metak. Ubica se još traži

Osumnjičeni za ubistvo je vlasnik hotela "Kunjevci", 63-godišnji N. G, za kojim je raspisana interna policijska potraga

  • 5
Tomislav Šer Foto: Facebook

Tomislav Šer (24) iz Otoka u Hrvatskoj ubijen je hicem iz vatrenog oružja u petak pola sata nakon ponoći u restoranu hotela "Kunjevci", smeštenom uz put koji spaja Vinkovce i Županju.

Policija još traga za osumnjičenim za njegovo ubistvo. Navodno je reč o samom vlasniku hotela "Kunjevci", 63-godišnjem N. G., za kojim je raspisana interna policijska potraga, ali iz policije to nisu hteli da potvrde.

Prema nezvaničnim informacijama, ubistvu je prethodio prvo verbalni, a potom i fizički sukob gostiju restorana s osobljem. U restoran su, naime, došla tri mladića iz Otoka, među kojima je bio i Tomislav Šer. Nakon nekog vremena između njih i konobarice došlo je do verbalnog sukoba za koji se može samo pretpostaviti ko ga je počeo.

Bereta 1934, Pištolj Ubistvu je prethodio verbalni sukob, Foto: Wikimedia Commons/Askild Antonsen

Uglavnom, mladići su ubrzo i fizički nasrnuli na konobaricu, a onda se u odbranu svoje koleginice uključilo još dvoje zaposlenih hotela. Kako je došlo do toga da neko izvadi pištolj i usmrti jednog od gostiju hicem u grudni koš, još uvek je nepoznato.

Službenici PU vukovarsko-sremske obavili su uviđaj na mestu događaja, a istragu vodi Županijsko državno tužilaštvo u Vukovaru iz kog su izvestili da je mladić na mestu događaja pronađen "s prostrelnom prednjom stranom grudnog koša" i da je naložena obdukcija tela. Iz policije su potvrdili da su im poznati identiteti svih učesnika ovog sukoba i da se sa svima obavljaju razgovori u sklopu kriminalističkog istraživanja.

PRVA SMENA NE ZNA NIŠTA

Još nije jasno je li osumnjičeni bio u lokalu sve vreme dok je trajao sukob, odnosno je li i on bio među onima koji su branili konobaricu ili je došao naknadno na poziv svojih radnika. Konobarica koja je napadnuta morala je da potraži lekarsku pomoć. Zaposleni u hotelu koji su preuzeli jutarnju smenu u petak nisu mogli ili hteli ništa da kažu.

- Ne znamo ništa. Mi smo tek ujutro došli na posao, nismo ni videli kolege tako da vam stvarno ništa ne možemo reći - rekli su nam zaposleni restorana u kom se dogodila tragedija, ali koji je danas normalno radio.

Hrvatska hitna pomoć Konobarica je morala da potraži lekarsku pomoć, Foto-ilustracija: Wikimedia/Suradnik13

Reč je o restoranu koji je otvoren non-stop, a u sitnim noćnim satima česta je lokacija povratnika iz noćnog života koji tamo svrate nešto da pojedu ili popiju još jednu "za usput".

I u Otoku se o samom događaju malo zna. Uglavnom se prepričava isti scenario, a oni koji bolje poznaju nesrećno ubijenog Tomislava Šera, rekli su da ih ne čudi što se našao u sukobu i da mu se to često događalo.

- Bio je problematična osoba s kojom je bilo najbolje ne imati nikakvog posla. Navodno je jedno vreme zbog nečega odležao i u zatvoru, ali, opet, niko nije zaslužio da mu se na takav način presuđuje. Nije trebalo tako da završi i s ljudske strane naravno da mi je žao tako mladog života - rekao nam je jedan meštanin Otoka.

SLIKAO SE U POLICIJSKOJ UNIFORMI

Ubijeni je živeo s roditeljima u velikoj porodici u kojoj su, uz njega, još dva sina i četiri ćerke. Tomislav je bio drugi po starosti, a ostali su mlađi od njega, neki čak i osnovnoškolci.

Zanimljivo je da na njegovom Fejsbuk profilu stoji da je zaposlen u Policijskoj akademiji, dok se na jednoj fotografiji i smeši odeven u policijsku uniformu. Ali, Otočani kažu da nikad nije bio u policiji, a takav smo odgovor dobili i iz same policije. Njima takođe nije poznato ni odakle mu policijska uniforma u kojoj se fotografisao.

Sahrana ubijenog mladića zakazana je za danas u 13 sati na groblju u Otoku.

Muškarac za kojim policija traga zbog ovog ubistva poznati je vinkovački preduzetnik koji je, osim hotela "Kunjevci", vlasnik i nekoliko hostela i ugostiteljskih objekata. Rodom je iz BiH, iz sela koje je od mesta ubistva udaljeno samo 50-ak kilometara, pa nije isključeno da je otišao u susednu državu.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    20. jul 2019 | 12:36

    Такве особе се не могу смирити осим на овај начин. Сваки пут кад им се неко склони са пута они постају безобразнији.

  • žika

    20. jul 2019 | 12:00

    ma koga je briga šta se kod njih dešava, pišite ono što se dešava kod nas

  • DARKO 100%

    20. jul 2019 | 11:48

    Kod problematicnih osoba sklonih nasilju nezna sta covek i sta da misli niti da ih zalis ,ili ona ko se maca lati od maca bude i posecen

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA