Nema životno ugroženih u nesreći kod Pljevlja: Jedna putnica prevezena na KCCG (VIDEO)

Autobus se na glavnom putu sudario sa vozilom marke "mercedes", čiji je vozač takođe povređen

  • 2
Nesreća Pljevlja Printskrin: Youtube/PV portal

Autobus autoprevoznika "Glušica prevoz" iz Nikšića, sa 37 putnika, sleteo je sinoć oko 22.30 sa glavnog puta u blizini Termoelektrane Pljevlja.

Jedna povređena putnica iz autobusa prevezena je na lečenje u Klinički centar Crne Gore u Podgorici.

Ostali putnici zbrinuti su u u pljevaljskoj Opštoj bolnici i prema prvim informacijama, nema životno ugroženih, saopšteno je TV Vijesti iz te ustanove.

Autobus se na glavnom putu sudario sa vozilom marke "mercedes", čiji je vozač takođe povređen. Nakon kontakta, autobus je sa glavnog puta sleteo na put kojim se dovozi ugalj za Termoelektranu, saznaju "Vijesti".

Autobus je saobraćao na liniji Nikšić-Vrbas.

Mesto nesreće i povređene obišao je predsednik Opštine Pljevlja Igor Golubović. On je rekao da je za rodbinu putnika obezbeđen smeštaj u hotelu "Pljevlja".

Lekari i medicinsko osoblje utvrđuju stepen povreda dovezenih putnika, a ispred pljevaljske bolnice su okupljeni građani, spremni da u slučaju potrebe daju krv.

(Telegraf.rs/Vijesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auspuh

    29. jul 2019 | 10:08

    Treba napomenuti da je brzom intervencijom medicinskog osoblja opšte bolnice kao i samih gradjana sprijecena veća tragedija, svaka čast pljevljacima na humanosti...

  • Janko

    29. jul 2019 | 11:30

    Bravo za pljevljake.Svaka cast svima koji su pomagali povredjenim ljudima a posebno ljudima koji rade u rudniku i termoelektrani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA