≫ 

Usred svatovske kolone kod Požege mladić ispao iz gepeka i pao na put. Za volanom je bio njegov otac

Za sada nije poznato da li je bio pod uticajem alkohola

  • 7
Gepek Foto: Pixabay.com

Mladić (22) iz Hrvatske zadobio je teže povrede kada je na putu između Golog Brda i Kaptola ispao iz gepeka kola usred svatovske kolone.

Velika svadbena kolona kretala se ovim putem, a verovatno zbor brojnih svatova, jedan mladić je nepromišljeno pristao da se vozi u gepeku "pasata". Iz nepoznatih razloga on je ispao iz kola, udario glavom o asfalt, usled čega je došlo do napsrnuća lobanje i jačeg krvarenje nakon takvog udarca.

U vozilu koje se kretalo iza onog iz kog je ispao mladić navodno je bio njegov otac. Čovek je svojim očima video kako mu se dete povređuje.

Mladić je prevezen u Opštu županijsku bolnicu u Slavonskoj Požegi i nalazi se na Odeljenju intenzivne njege. Specijalističkim pregledima će se utvrditi sve zadobijene povrede i provesti dalje lečenje.

Za sada nije poznato je li bio pod uticajem alkohola, a uviđaj su obavili pripadnici policije iz Slavonske Požege.

Kako navode lokalni mediji, u Hrvatskoj se često dešava da tokom svadebenih kolona svatovi sede na prozoru automobila u pokretu, stoje u gepeku ili stoje u kabrioletu. U takvim okolnostima česta su stradanja pogotovo ako vozač automobila naglo koči ili krivuda po putu, a pritom su gosti svadbe najčešće pod uticajem alkohola.

(Telegraf.rs/Požega.eu)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA