Tompson u Splitu rekao publici da viču "za dom spremni", a onda je nestalo struje. I tako još 9 puta

Publici je ubrzo ponestalo entuzijazma

  • 35
Marko Perković Tompson Printskrin: Youtube

Marko Perković Tompson održao je večeras konert na splitskoj rivi, na godišnjicu "Oluje". I, očekivano, s pozornice se ponovno orio ustaški pozdrav "za dom spremni". Ali, kada je to uzviknuo, desilo se nešto neočekivano.

- Ovo je jedan najvećih dana u hrvatskoj istoriji, proslavimo ga danas na našoj Rivi. Zahvaljujem se svima koji su omogućili večerašnji koncert, vama što ste tu večeras i Torcidi koja je došla. Ovo će biti lepo veče - poručio je Tompson s pozornice.

Najveća euforija među okupljenima stvorila se kada je otpevao "Čavoglave". Ljudi su zapalili na desetine baklji.

Prvo je uzviknuo: "Za dom" na šta mu je publika odgovorila: "Spremni" i tada su krenule "Čavoglave".

Ubrzo nakon toga nestalo je struje, na šta je Tompson počeo da ohrabruje publiku:

- Neće nas ovo zaustaviti. Idemo, Splite - vikao je s pozornice, ali je entuzijazam publike vremenom splasnuo jer je struja nestajala desetak puta

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PRINCIPijalan

    5. avgust 2019 | 01:56

    Nele Karajlic je skoro objasnio jedenom hrvatskom novinaru zasto je tomson toliko popularan jer peva o nacionalizmu i devedesetim. Lepo je objasnio da novokompovana drzava koja nema istorije, nema kraljeva, nema vitezova, nema velikih bitki i pobeda...nema cime drugo da se dici. O cemu bi oni drugo pevali kad nemaju istoriju sa kojom mozes da se dicis.

  • Odin

    5. avgust 2019 | 07:37

    U gradu u kome su ostaci Dioklecianove "palače", koji je bio surov prema hrišćanima, skupili se oni koji su nadmašili njegove zločine.Zločinci odaju počast zločincu i zločincima pesmama polupismenog konobara.Pametnom dosta.

  • Salamander

    5. avgust 2019 | 06:38

    Hecegovacki konjusar sve to iz straha dobro ima tu istine dom im je nemacka dosta ih je kupilo i kupuje kartu u jednom pravcu zelim im sve najbolje neka ih sto vise ode ostace samo ovi sto ricu po ulici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA