Ministarka Vesna ne boji se afera: "Ja sam dosadna, egu bi godilo da mi izmisle ljubavnika"

Kaže da je afere neće zaustaviti

  • 0
Vesna Bedekovic Printskrin: Youtube/Felbar Studio

Nova hrvatska ministarka za demografiju, porodicu, mlade i socijalnu politiku Vesna Bedeković u intervjuu za RTL otkrila je kako se za tri nedelje snašla na novoj poziciji. Odmah se osvrnula na nedavnu tragediju u Zagrebu u kojoj je muškarac ubio šestoro ljudi, ali je priznala i da se ne boji afera i da je jedna "jako dosadna osoba".

- Naravno da još jednom izražavam žaljenje i saučešće, ali najvažnije je da je dete koje je preživelo tragediju smešteno u adekvatnu ustanovu gde ga neguju, a sve dalje procedure su na centru za socijalnu rad - rekla je Bedeković.

Jedna od tema na kojoj se trenutno radi je zaštita centara za socijalnu rad nakon tragedije u Đakovu u kojoj je korisnik Centra ubio dvoje radnika.

- U sve centre i sve podružnice biće stavljeni detektori metala, sredstva su osigurana u proračunu, a rok za nabavku detektora je do 30. septembra - kazala je ministarka.

Ona je dodala kako će se negde do kraja godine postići status službene osobe za sve socijalne radnike i osobe u sistemu.

NE BOJI SE AFERA

Bedeković je rekla da je od sledeće godine plan povećati broj korisnika dečjih dodataka, ali i roditeljsku naknadu.

Ministarka se ne boji da bi je afere mogle zaustaviti.

- Ja sam vam zapravo u osnovi jedna jako dosadna osoba. Ako mi žele izmisliti skandale, godilo bi egu da mi izmisle ljubavnika - zaključila je Bedeković.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA