≫ 

Ovako izgleda kad Bosanac zasvira harmoniku na hrvatskoj plaži (VIDEO)

Na repertoaru bili hitovi "Pozdravi je, pozdravi" Miroslava Ilića, te "Sarajevo, grade moj" Halida Bešlića...

  • 9
bosanac, harmonikaš, hrvatska Printscreen: Facebook/Dnevna doza doze

Samira Nurkića mnogi pamte kao talentovanog harmonikaša iz jedne od ranijih sezona takmičenja "Supertalenat". U međuvremenu, harizmatični Bosanac izrastao je u pravu zvezdu u regonu, zahvaljujući svom umeću na harmonici.

Nurkić nastupa u Nemačkoj za dušu balkanske dijaspore, a njegovi snimci osvajaju ljubitelje domaće muzike u BiH, Srbiji i Hrvatskoj.

U najnovijem video snimku, Samir je zasvirao harmoniku na prepunoj plaži u Umagu, što je oduševilo prisutne kupače.

Snimak je začas postao viralan na društvenim mrežama, a na njemu preovladavaju hitovi "Pozdravi je, pozdravi" Miroslava Ilića, te "Sarajevo, grade moj" Halida Bešlića...

- Bosanac stigao u Hrvatsku s harmonikom i oduševio čitavu plažu. Svaka ti čast, majstore - poručili su na Fejsbuk "Dnevna doza doze".

Samir je i na svom Instagram profilu objavio snimak svog muzičkog umeća, a nije izostala ni po koja para kojom su ga zakitili oni koje je "pogodio u srce".

VIDEO: Srbi i Hrvati pevaju Đurđevdan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    13. avgust 2019 | 00:15

    Odakle god da je, napravio je feštu. Svaka mu čast. Nine bitno ko je i šta je. To nekada se nine ni pitalo. Ali neke velike glave su smislila da sve promene.

  • Punkufer

    12. avgust 2019 | 23:45

    Pa koliko ja znam dečko je iz Pule i mislim da je ovo u Puli snimano, tako da nije neka senzacija, kao dosao iz bosne u hrvatsku sa harmonikom :D

  • q

    13. avgust 2019 | 08:11

    Bravo baš je divno .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA