Pretučeni Adem ne zna motiv napada, a Bošnjačka stranka tvrdi da se čuo napadač: "Ubij ga za Bajram"

Mladić je zadobio teške povrede - prelom desne ruke i leve noge i naprsnuća desnog i levog zgloba ali i više povreda po glavi

  • 7
Adem Gredić Bijelo Polje napad Printskrin

Adem Gredić (20) iz prigradskog naselja Rasovo u Bijelom Polju, koji je brutalno pretučen u subotu oko 22.45 sati pred pekarom u Industrijskoj zoni dok je bio sa drugom, tvrdi da ne zna zbog čega je napadnut. Sa druge strane, Bošnjačka stranka traži da se ispita da li je uzrok napada nacionalna pripadnost napadnutih mladića ili nešto drugo.

U trenutku incidenta Gredić je bio sa drugom Admirom Bašićem (20). On tvrdi da su mu prišla dva mladića od kojih je jedan I. R. iz obližnje Boljanine i napala ga. Međutim, nije znao da kaže zbog čega je napadnut.

- U trenutku kada smo izašli iz pekare, prišla su mi dva mladića i uhvatili su me pod ruke, dok me je treći mladić, napao s leđa i počeo da udara nekim predmetom - ispričao je Adem.

Rekao je da je jedan od napadača potom prišao njegovom prijatelju Admiru i udario ga više puta, ali da je ovaj nekako uspeo da se otrgne i pobegne u Rasovo, gde je obavestio Ademove roditelje.

Gredić je od udaraca pao na asfalt i ležao u nesvesnom stanju.

Mladić je zadobio teške povrede - prelom desne ruke i leve noge i naprsnuća desnog i levog zgloba ali i više povreda po glavi.

Ceo događaj obelodanjen je u ponedeljak veče, a posle objavljivanja snimka napada oglasio se Opštinski odbor Bošnjačke stranke, iz koga od policije traže da ispita da li je uzrok napada nacionalna pripadnost dvojice mladića ili nešto drugo.

Zabrinjava izjava jednog od napadača, kojeg je Gredić dok je primao udarce, čuo kako viče: "Ubij ga za Bajram" - saopštio je juče na Fejsbuk profilu OO BS Bijelo Polje.

Međutim, mediji prenose kako mladi Gredić, niti njegovi roditelji, novinarima nisu nijednom rečju pomenuli da je Adem pretučen uz nacionalističke povike, ali, iz policije su saopštili da su u toku operativne radnje u vezi sa ovim slučajem.

Gredić se i dalje oporavlja u bjelopoljskoj bolnici.

Video: Brutalno pretučen mladić u Bijelom Polju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uros

    14. avgust 2019 | 17:07

    Kukavice jedne! Momka ste napali vas trojica sa sipkama! Junacine! O patriote, neprijatelj nam ne treba sami cemo sebe da unistimo. Naucite se, ljudi se dele na dobre i lose, a ne na hriscane i muslimane, Srbe i Hrvate itd.... Ovi junaci treba u rudniku da kopaju 5 godina i ne vide svetlost dana.

  • Radoje

    14. avgust 2019 | 17:13

    Siledije najstrozije kazniti. Omoguciti ljudima normalan zivot.

  • Ivan

    14. avgust 2019 | 16:59

    Tući šipkom je pokušaj ubistva,mora jače kazne,20g za primer

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA