• 15

Turisti na Hvaru iznajmili "vilu" za 6.420 evra - dočekao ih ovaj horor (FOTO)

Kada su šokirani turisti pozvali agenta, rekao im je da "to nije njegov problem"

  • 15

Turisti koji su došli u Hrvatsku i za 6.420 evra iznajmili vilu na Hvaru, dočekalo je neprijatno iznenađenje. Kada su došli na adresu na kojoj se nalazi "vila koju su rezervisali", zatekao ih je makadam, pesak i građevinski radovi. U tom trenutku shvatili su da su prevareni.

- Evo, došli smo pred vilu 18. avgusta i ispalo je da je sve ovo prevara. Nemamo gde da prenoćimo. Zvali smo i agenta, rekao je da to nije njegov problem što ćemo da spavamo napolju - napisala je turistkinja Žuli na Tviteru, koja je na Hvar došla sa prijateljima i planirala je da će imati ugodan odmor.

Ona i njeni prijatelji iznajmili su vilu za 10 osoba koju su platili 6.420 evra, ali kada su stigli na odredište, od vile nije bilo ni "v".

- Niko nije hteo da nam pomogne. Od stanovnika u blizini gradilišta saznali smo da je bilo više ovakvih slučajeva, da nismo prvi koje su prevarili na ovakav način. Zvali smo službu za turiste, ponudili su da nam vrate u roku od 10 dana ili rezervaciju drugog smeštaja, ali o našem trošku - napisala je Žuli.

Dodala je da je sa službom razgovarala pet sati i da je neprihvatljivo da zaposleni u agenciji kaže da nije njegov problem to što će ona i njeni prijatelji da spavaju napolju.

VIDEO: Ova gospođica iz Hrvatske se istakla šokantnim sposobnostima:

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Komentari

  • Јасмина

    Моја сестра је изнајмила смештај на Хвару за 7 дана (платила је 80€) и сад ужива.Наравно,мора нешто појести али то није страшно...

  • qwe

    U prvih šest mjeseci 26,2 milijuna noćenja, a vi, kako ste? 6% više u odnosu na prošlu, ionako fenomenalnu, godinu. A vi, kako ste?

  • Miloš

    Dodjite kod mene u HN za 2000! Bar ima gde da se spava.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima