• 7

Uhapšeno nekoliko osoba zbog napada na Srbe u Kninu: Tukli ih dok su gledali Zvezdu (VIDEO)

Tom prilikom 5 osoba je lakše povređeno, među kojima i jedan dečak

  • 7

Iz policijske uprave šibensko-kninske oglasili su se oko incidenata kod Knina, gde su maskirani napadači upali u kafiće dok se gledala utakmica Crvene zvezde i napali ih pri čemu je petoro ljudi završilo u bolnici.

- Sinoć, 21. avgusta, oko 22.30 sati na području Knina, u mestu Uzdolje, je nekoliko, za sada, nepoznatih osoba u tamošnjem ugostiteljskom objektu verbalno i fizički napalo vlasnicu ugostiteljskog objekta i goste, pri čemu su oštetili i inventar objekta. Tom prilikom 5 osoba je lakše povređeno, među kojima i jedan maloletnik - piše u saopštenju.

Biskupija, Knin, napad

Fotografija sa lica mesta/ Foto: Feral.news

Nakon toga, oko 22.50 sati u mestu Đevrske, nekoliko, za sada, nepoznatih osoba je verbalno, a potom i fizički napalo vlasnika ugostiteljskog objekta i goste i oštetili inventar. Niko nije povređen.

Sve okolnosti ovog događaja se utvrđuju, a policija intenzivno preduzima mere i radnje u cilju otkrivanja osoba vezanih za ovaj događaj, koji je okvalifikovan kao krivično delo nasilničkog ponašanja, nanošenje fizičkih povreda i oštećenja tuđe stvari.

- Tokom dosadašnjeg postupanja, nekoliko osoba, koje se dovode u vezu s ovim događajem, su privedene u prostorije policije na ispitivanje - saopštila je policija.

VIDEO: Kako je "Oluja" promenila Knin?

(Telegraf.rs/Index)

Komentari

  • Mijo68

    ja sam hrvat i ispričavam se u ime svih normalnih hrvata. Da se mene pita min 5 godina zatvora im triba poklonit

  • Alexa

    Kao srbin svim srbima sto jos zive u HR. Sto pre da napustite tu sramnu Zemlju. I svim srbima sto idu na more u HR, bolje vam da idete bilo gdje, samo ne tamo. Ja licno gledam da izbjegavam bilo kako da nemoram kroz HR da prolazim. Pa makar iso preko Bugarske

  • Srbija

    Idioti

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima