• 0

Skandal u Plavu: Muž u Hitnoj pomoći tukao ženu dok nije izgubila svest

D. S. je ničim izazvan fizički napao O. C. nanoseći joj povrede glave

  • 0

Muškarcu D. S. (39) iz Plava određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je u prostorijama Hitne pomoći pretukao nevenčanu suprugu O. C.

Zaposleni u Hitnoj pomoći su u petak, 16. avgusta, oko 12.50 časova obavestili Odeljenja bezbednosti Plav da je na ukazivanje lekarske pomoći primljena O. C. (40) iz SAD, dok je sa njom bio D.S, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

- Nakon pregleda i pokušaja ukazivanja lekarske pomoći, D. S. je ničim izazvan fizički napao O. C. nanoseći joj povrede glave, nakon čega je ona izgubila svest, a D.S. je pobegao - navodi se u saopštenju.

O. C. je tom prilikom transportovana u Urgentni blok Medicinskog centra u Beranama, a osumnjičeni D. S. je lociran i priveden u službene prostorije Odeljenja bezbednosti Plav istog dana oko 13.15 časova.

O događaju je obavešten tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Plavu koji je naložio da se osumnjičeni liši slobode i za njega doneo rešenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privođenja nadležnom sudiji za istragu.

Nakon privođenja sudiji za istragu D. S. je određen pritvor od 30 dana i on je sproveden u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija u Bijelom Polju.

VIDEO: Društvo opravdava nasilnike, dok sve više žena strada u porodičnom nasilju

(Telegraf.rs/Srna)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima