Osumnjičen za ubistvo Damira Ostojića uhapšen u Sarajevu, očekuje se njegovo izručenje u Banjaluku

Miloš Obradov je 5. septembra prošle godine ispalio rafal u Damira Ostojića i njegovu ženu Sandru. Ostojić je preminuo, dok je njegova supruga zadobila teške povrede

  • 0
Miloš Obradov Foto: A. Nalbantjan, MUP

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo uhapsili su, na zahtev MUP-a Republike Srpske, Miloša Obradova koji se dovodi u vezu sa teškim ubistvom Damira Ostojića i teškim ubistvom u pokušaju njegove supruge Sandre Jošić, potvrđeno je Srni u kantonalnom MUP-u.

Portparolka MUP-a Kantona Sarajevo Suvada Kuldija rekla je da bi Obradov najverovatnije trebalo da bude izručen MUP-u Republike Srpske, ali da sve zavisi od komunikacije dva MUP-a.

Damir Ostojić je ubijen 5. septembra prošle godine u Kozarskoj ulici u banjalučkom naselju Kočićev venac, kada je ubica u njega i suprugu, koji su naišli u terencu, ispalio rafal.

Nekoliko dana nakon zločina policija je u Piskavici nadomak Banjaluke pronašla zapaljen automobil i u njemu automatsku pušku, korišćenu u ubistvu, navodi Srna.

Istragom je utvrđeno da je to vozilo mesec i po dana pre pronalaska ukradeno u Sarajevu.

(Telegraf.rs/Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA