Psovao Dobrivoju srpsku majku, pa ga pretukao: Vraćen na posao jer "nema razloga" za otkaz

Škalamera je pošle nedelje uhapšen zbog sumnje da je napao fizički i na nacionalnoj osnovi 70-godišnjeg Dobrivoja Arsića. Ubezo je pušten na slobodu

  • 19
Matko Skalamera, Dobrivoje Arsic Foto: Facebook/Matko Škalamera, SNV

Pripadnik riječkog ogranka Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS), Matko Škalamera, koji je nedavno proveo nekoliko dana u pritvoru zbog fizičkog i napada na nacionalnoj osnovi srpskog povratnika, Dobrivoja Arsića u Viškovu, vraćen je danas na posao.

Škalamera je zaposlen u Direktoratu civilne zaštite, pri Ministarstvu unutrašnjih poslova u Rijeci.

Puštanjem Škalamera na slobodu prestao je razlog da bude udaljen iz službe, potvrđeno je iz MUP-a riječkom "Novom listu".

Škalamera se tim povodom nije oglasio.

Škalamera je uhapšen prošle sedmce zbog sumnje da je napao fizički i na nacionalnoj osnovi 70-godišnjeg Arsića.

Tokom davanja izjave u riječkom Tuzilaštvu Arsić je apelovao da Škalamera bude pušten iz pritvora, ocenivši da osumnjičeni ima sina i da je "sve otišlo predaleko".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Косингас

    3. septembar 2019 | 07:00

    То су ти "антифашисти" како каже бесрамна Колинда, они који су имали логоре за децу и који су убијали Србе из задовољства.

  • Miloš

    3. septembar 2019 | 07:43

    Jak je kada bije čoveka od 70 godina. Dodji kod čika Miloša na jedan sparing da ti objasnim koliko je 2+2 Zbog toga što znaju samo nejač da biju ne mogu očima da ih vidim...

  • Gagi

    3. septembar 2019 | 08:02

    Pa nece ustaše svoje da kazne... Bitno da srbi lupaju minuse u predhodnom komentaru o Djokovicu.. Kakvi smo mi ljudi... I posle se cudimo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA