≫ 

Saobraćajka četvoročlane porodice: Majka i sin poginuli u Hrvatskoj dok su se vraćali sa svadbe

Dečak stradao na licu mesta, majka preminula dva dana kasnije. Otac je i dalje kritično, dok je sestra van životne opasnosti

  • 2

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju rano ujutro u hrvatskom mestu Hrastju kod Svetog Ivana Zeline, poginuo je dečak, dok su roditelji bili u komi. Dva dana kasnije preminula je i njegova majka.

Nesreća se dogodila oko 5.20 ujutro kada se četvoročlana porodica vraćala sa svadbe. Njihovo vozilo sletelo je u kanal i udarilo betonski stub i ogradu.

Od siline udara 12-godišnji dečak preminuo je na licu mesta, njegovi otac i majka su bili u teškom stanju, dok je sestra van životne opasnosti.

- Ne prestajem da se tresem od užasa kad sam saznala za nesreću i da malenog više nema. Pravi, mali radoznali školarac koji se uklopio u svaku sredinu gde god bi došao. Čuli smo da traje borba za život njegove mame u KB Dubrava, te su nažalost šanse jedan posto da preživi - rekla je jedna od bliskih osoba za Jutarnji list odmah nakon nesreće.

Dečakova majka, na žalost, zaista nije preživela. Preminula je u utorak uveče u bolnici, dok je njen muž i dalje u kritičnom stanju. Devojčica, srećom, nije pretrpele povrede opasne po život.

- Otac ima povrede pluća i obe noge, te je i on u indukovanoj komi i čeka ga operacija, a malena će, koliko smo čuli, biti dobro jer joj je kuk bez operacije vraćen na mesto. Iako je i njena povreda teška, ona srećom nije životno ugrožena - dodala je komšinica četvoročlane porodice.

VIDEO: Auto naglo skrenuo, motor na kome je bilo i dete se zakucao u njega

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zak

    4. septembar 2019 | 20:29

    Ovaj sto je vozio kola njemu pod hitno oduzeti dozvolu jer sledeci put ubice nekoga.

  • Suzana

    5. septembar 2019 | 01:38

    Toliko tužno da nemam reči!!! SAUČEŠĆE!!! Ocu želim uspešan oporavak da bar sa ćerkom provede dalji život. VELIKI GUBITAK.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA