Naida se raznela bombom u stanu u Zenici jer ju je dečko trudnu ostavio

Nesrećna devojka je sahranjena na lokalnom groblju

  • 13
Naida Čičak Foto: Facebook/Naida Čičak

Naida Čičak (22), koja je u utorak, 3 septembra, sat posle ponoći, oduzela sebi život aktiviranjem ručne bombe u stanu u Zenici, gde je živela kao podstanar, bila je u drugom stanju. Nesrećna devojka je sahranjena na lokalnom groblju.

- Naida je bila u drugom stanju s momkom S. H. (podaci poznati redakciji). Planirali su bebu, nameravali da se venčaju. Ali, njegova majka bila je protiv. Naidin momak na kraju je otišao u Nemačku.  Moja sestra bila je borac, a ne kukavica! - priča njena sestra Elma Mujagić.

Kaže da joj je Naida sve to priznala.

STRAHOVALA DA ĆE OTAC UZETI BEBU

- Momak joj je obećavao da će biti uz nju. Na kraju ju je ostavio. Rekla mi je da strahuje da će joj uzeti bebu i da to neće dozvoliti makar i glavom platila - priča je Elma Mujagić.

Ručna Bomba, kašikara, granata Naida odlučila da oduzme sebi život bombom, Foto-Ilustracija: Profimedia/Alamy

Devojka nema reči da opiše bol za izgubljenom sestrom.

- Želim da svako ko je i najmanje doprineo da Naida oduzme sebi život oseti istu bol koju sada prolazimo moja majka, ja, ostatak porodice - poručila je Mujagić.

Umesto da zajedno pripremaju sobu za bebu, kupuju joj stvari i raduju se novom članu porodice, nažalost, porodica Čičak proživljava najteže dane. Pripremali su sahranu za uvek vedru i nasmejanu 22-godišnju Zeničanku.

- Budućnost je gora, bolan. Ne razumeš ti mene, više nemam volje ni za šta. Nemam ništa u životu, nemam cilja, sve mi je bezveze, prazno, fuj - napisala je Čičak u razgovoru s prijateljem.

Sama između četiri zida, Naida je odlučila da okonča svoj život i život deteta u stomaku aktiviranjem bombe. Zenica ne pamti ovakav slučaj. U Kantonalnoj bolnici Zenica obavljena je obdukcija.

(Telegraf.rs / Izvor: Avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    7. septembar 2019 | 18:03

    prosla sam slicno u zivotu ali sam se slava Bogu izborila .Mesala mi se svekrva i odbijala sina od mene i deteta ,dete u utrobi nazivala kopiletom sta nam sve radila nije .I dan danas posle 10 godina braka krv nam pije ali sada preko drugih ljudi smesta sve i svasta .Kada je moj suprug pita sto me mrzi ona ne zna da da odgovor jer zeni apsolutno nista uradila nisam videla je dva puta u zivotu ali ...Edipov kompleks i posesivnost vecine danasnjih majki je patoloska .I tako u najbolje godine a imam ih 33 polako oboljevam od stresova .Nije da nema posledica njenih kandzi ali drzim se jer se i moj muz malo osvestio oko njenog zla .Ali na dusi neka nosi svaka koja to radi.Draga devojko ,neka ti Bog oporosti i da pronadjes sebe u rajskim naseljima .Dusa boli zaista sa ovakvim vestima.

  • Ccc

    7. septembar 2019 | 16:47

    E sada majka od tog dečka k9g je oterala u Nemačku neka se svake noci seti kako je sinu i snaji upropastila zivot i unučetu nije dala priliku da se rodi.

  • BB

    7. septembar 2019 | 17:17

    Nek ti je laka zrna zemlja. Uvek postoi resenje niko nije vredan tvoga zivota. Pocivaj u miru drago dete sa tvoim andjelom🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA