• 64

Kolinda se oglasila povodom zabrane ulaska delegaciji Vojske Srbije u Hrvatsku: "Provokacija"

Postoje jasna pravila i procedure najave prelaska državne granice koje srpska strana nije poštovala, kaže Kolinda Grabar-Kitarović.

  • 64

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se povodom zabrane ulaska delegacije Vojske Srbije u Hrvatsku.

- Pokušaji provokacija i izazivanja incidenata sa susedima, a kako bi se skrenula pažnja s teškog unutrašnjo-političkog stanja u Srbiji, opet pokazuju svu nazadnost i neodgovornost srpske politike. Postoje jasna pravila i procedure najave prelaska državne granice koje srpska strana nije poštovala. Zato učinjeni propust predstavlja samo još jedan primer neprimerenog postupanja Srbije u međudržavnim odnosima – napisala je predsednica Hrvatske na Tviteru i dodala:

- Očekujem da se srpska strana počne da se ponaša odgovorno jer su građani i s jedne i s druge strane siti ovakvih provokacija -

(Telegraf.rs)

Komentari

  • lav

    SRBIJA JE NA STABILNIM NOGAMA OVO NIJE NISTA NECEMO ZA INAT DA REAGUJEMO. MI SMO OBECALI DA SVE ISPUNIMO SVAKOG DANA PREKO MERKELOVE I HANA

  • Zoran

    Ima li iko od istoričara, političara analitičara da se vrati u Nirbeški proces to jest sudjenja fašisti a i zemljama pomagačima trećeg rajha, na tom sudjenju osudjena je takovana Nezavisna Hrvacka i zaključak tog sudjenja je da je Hrvacka narod genocidan narod i da mora biti stalno pod prismotrom Ujedinjenih Nacija jer se nikada ne zna kada će ponovo napraviti genocid, to je zaključak sto se tiče Hrvacke sa sudjenja u Nirbergu!!!!!!!!!!!

  • Jerej

    Beskičmena Srbijo, dokle ćeš trpiti provokacije

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima