• 18

Cela Budva tražila dečaka (6), pa ga našli u šahti: Vatrogasci puzili kroz cev dok nisu čuli plač

Grupa vatrogasaca je 300 metara puzila kroz cev dok nisu čuli plač deteta.

  • 18

Šestogodišnji dečak Petar Duletić pronađen je nakon što je danas u prepodnevnim satima nestao u Budvi. Dečak je pronađen u šahti u centru turističkog naselja Slovenska plaža kod restorana "Pjaca".

Kako saznaju "Vijesti", dečak je više stotina metara išao kroz cevi ispod zemlje da bi građani koji su satima pretraživali Budvu čuli dečji plač i obavestili nadležne.

Grupa vatrogasaca je 300 metara puzila kroz cev dok nisu čuli plač deteta.

nestao Petar Duletić

Foto: Privatna arhiva

Dečak je odveden u Dom zdravlja na pregled.

Potraga za njim trajala je satima, a njegov otac je nakon što je prijavljen nestanak, rekao da Petar ne govori, da voli vodu i da ide ka vodi. Apelovao je na sve koji ga vide da pokušaju da ga zaustave jer dečak često beži od drugih.

VIDEO: Devojčica (2) upala u šaht dubok tri metara

(Telegraf.rs/Vijesti)

Komentari

  • Goca

    Kako takvog dečaka ostaviti i na sekundbez nadzora?! Koliko je njemu trebalo vremena da uđe u šahtu i 300m se zavuče u cevi?! Duša mala Bogu hvala da je dobro

  • Dragan

    Hvala Bogu i Vasiliju

  • Rada

    Možda ja nisam normalna, ne znam, samo mislim da se dete starosti 6 godina ne pušta u park/igrakište/ulicu/plažu bez nadzora roditelja. Kad kažem nadzor mislim da ga stvarno gledaju sa par metara udaljenosti, a ne iz kafića dok bulje u telefone. A ako je dete sa autizmom onda to nadgledanje mora biti tri puta ozbiljnije.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima