• 3

Otac iz pakla slao ćerki (15) slike polnog organa i pretio joj ubistvom mame: "Spremi odeću za leš"

Zbog zlostavljanja deteta na opisan način muškarcu je izrečena presuda na sedam meseci zatvora, a zbog pretnji supruzi na šest meseci, pa mu je izrečena jedinstvena presuda na godinu dana zatvora

  • 3

Muškarcu (42), koji je slao fotografije polnog organa maloletnoj kćerki i pretio smrću njenoj majci, odnosno bivšoj supruzi, Opštinski sud u Puli izrekao je jedinstvenu kaznu na godinu dana zatvora, s trogodišnjim rokom proveravanja.

Otac, koji živi van Hrvatske je od početka novembra 2016. do kraja januara 2017. godine, budući da ga je bivša supruga blokirala na Fejbuku i Mesindžeru, slao je poruke na profil njihove maloletne kćerke. Znajući da će kćerka preneti sadržaj poruka majci, otac joj je pisao uvredljive poruke o majci i njoj.

Pretio je da će "doći u Pulu i svašta napraviti, te da će on izaći iz zatvora, a neki iz zemlje nikada, da će ubiti njenu majku i neka spremi odeću za leš".

Krajem januara 2017. kćerki je poslao svoju fotografiju na kojoj je go i na kojoj se vidi njegov polni organ u erekciji. Sve je to tad devojčicu (15) vrlo uznemirilo i ugrozilo njen emocionalni razvoj dok je kod njene majke izazvalo strah za vlastiti život.

Zabrinuta žena, briga, problem glavobolja

Majka devojčice je bila zabrinuta; Foto - Ilustracija: Profimedia / Napitak od Himalajske soli i lumuna leči glavobolje i migrene

Zbog zlostavljanja deteta na opisan način muškarcu je izrečena presuda na sedam meseci zatvora, a zbog pretnji supruzi na šest meseci, pa mu je izrečena jedinstvena presuda na godinu dana zatvora.

Na suđenju je 42-godišnjak izjavio da se oseća krivim, ali je izražavajući žaljenje i kajanje obećao da slične stvari neće ponoviti. Sud je prihvatio sankciju koju je predložilo državno tužilaštvo, ali je kao otežavajuću okolnost ocenio činjenicu da je 2016. već bio uslovno osuđen zbog povrede detetovih prava na deset meseci zatvora, a kažnjavan je i zbog saobraćajnih prekršaja.

Video: Barbra Strejsend brani Majkla Džeksona: On je samo imao potrebe, a dečaci su to želeli!

(Telegraf.rs/Glas Istre)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima