≫ 

Detalji teške nesreće u kojoj su poginule majka, beba i baka: Spasioci potreseni posle mučnih scena

Sudeći po fotografijama sa lica mesta, može se uočiti sav užas i posledice sudaranja kamiona i putničkog automobila

  • 11
saobraćajna nesreća, dnevni avaz Putnički automobil potpuno smrskan; Foto: Avaz

Vatrogasci su iz olupine "pežoa" pomoću hidrauličnih makaza izvukli tela dve žene i bebe, stradalih u stravičnoj nesreći u mestu Zovik kod Sarajeva.

Kako saznaje "Avaz" stradale su majka, beba i baka, a sudeći po fotografijama reportera pomenutog medija sa lica mesta, može se videti sav užas i posledice sudaranja kamiona i putničkog automobila.

saobraćajna nesreća, dnevni avaz U sudaru kamiona i pežoa poginule dve žene i beba; Foto: Avaz

Porodica se kretala iz pravca Hadžića prema kući u Tarčinu gde su i živeli. Uviđaj kojim je rukovodio dežurni tužilac sarajevskog tužilaštva trajao je nekoliko sati, a saobraćaj je bio preusmeren preko naselja Gradac i autoputa A-1.

- Na intervenciji je bilo pet vatrogasaca sa dva vozila. Iako je naša misija da spasavamo živote, ovaj put nismo uspeli u tome. Ovo je događaj koji će definitivno dugo ostaviti trag u našim sećanjima - izjavio je Memagić Danis, zamenik komandira vatrogasne jedince na Stupu.

Video: Stravičan sudar šlepera i automobila! Ovo je sav užas mokrog kolovoza

(Telegraf.rs/Avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    1. oktobar 2019 | 08:57

    Kakva tragedija.Teški trenuci za njihovu porodicu i prijatelje.Moje saučešće.

  • Voja

    1. oktobar 2019 | 08:28

    Definitkvno lokalni putevi su nam optereceni za saobracaj jos ako Ima kamiona automatski postaje ludnica, pod hitno ogranicenje na lokalnim phtevima 50 na sat i zabrana preticanja a kontrola da se vrsi skrivenim kamerama a ne kao dosad jos nisam dosao do radara a vec su me obavestili da je u blizini

  • Goxy

    1. oktobar 2019 | 10:17

    Sramota za vozaca crnog kamioneta vraća se u rikverc da osmotri a ne stade da eventualno pruži pomoc no pobeže ko p..., takve treba dobro novcano kazniti i oduzeti im vozacku bar na godinu dana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA