≫ 

Devojka poginulog mladića ostavila potresan oproštaj: "Bebo moja, a vežbali smo za prvi ples"

Hrvoje je poginuo u saobraćajnoj nesreći kada je jedan od njegovih drugara izgubio kontrolu nad vozilom

  • 2
poginuli hrvoje sa devojkom Hrvoje Mikešina i njegova devojka; Foto: Facebook/Hrvoje Mikešina

"Beba moja. Pre samo dva dana smo imali vežbe za naš prvi ples na svadbi. Otišao si mi prerano. Volim te anđele moj jedini", dirljivo se od svoje ljubavi na Fejsbuku oprostila devojka 22-godišnjeg Hrvoja Mikešine, mladića koji je poginuo u nedelju u saobraćajnoj nesreći kod Vrbovca.

Hrvoje je te večeri bio sa još dva drugara u automobiilu, a u trenutku nesreće zadesio se na mestu suvozača.

U mestu Zvekovac, jedan od dvojice Hrvojevih prijatelja na izlasku iz pregledne krivine izgubio je kontrolu nad vozilom.

Sleteo je s puta, probio betonsko-metalne dvorišne ograde, a potom i betonski most ulaza u dvorište.

Hrvojev prijatelj koji je sedeo na zadnjem sedištu je, kao i Hrvoje, preminuo na licu mesta, dok je vozač hospitalizovan s teškim povredama.

Emotivan oproštaj

Hrvojeva devojka oprostila se od svog voljenog još jednom dirljivom objavom.

- Bebo moja, sve moje... Kad si ti zatvorio oči, zatvorio si i moje. Zatvorio si osećaj posebnosti koji sam imala samo s tobom, moj osmeh od uha do uha, koji je bio na mom licu svakim danom kad sam tvoja bila. Tvoja. Koliko lepa reč. Koliko sam je rado nosila pokraj svoga imena. Rekao si da nam cela večnost ne bi bila dovoljna. Bome ne bi, ali isto tako ni ovo nije bilo dovoljno ljubavi. Ali večno, večno ću ljubiti tvoju sliku, sve dok ne dođem na mesto gde si ti, gde ću ponovno, ali tad večno ljubiti tebe. Osećaj s tobom nikada neću zaboraviti, možda ću jednom postati senilna i stara, ako tako odluči Bog, a onda obećavam ti zaboraviću sve, ali tebe i taj osećaj neću! To se ne zaboravlja, pa makar sve u glavi prestalo da funkcioniše, oko moje zeleno. A ako ne da, onda ću ti pre ponovno potrčati u zagrljaj. Ali znaj, ti nikada nećeš umreti dok živiš u srcu koje te večno voli. A fališ u ovom nesavršenom svetu da budeš jedini beg od bedne realnosti - napisala je.

Video: Stravičan sudar šlepera i automobila! Ovo je sav užas mokrog kolovoza

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa

    2. oktobar 2019 | 11:26

    Ako se ne objavi na mrežama,kao i da se nije desilo! Kakav svet! Dno dna! Kome je do objava,ko je normalan,u tim situacijama?!

  • Robert

    2. oktobar 2019 | 10:15

    Tragedija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA