• 1

Pas izgrizao nogu dečaku u Sarajevu, a povrede okarakterisane kao lakše (UZNEMIRUJUĆE)

Prava drama odvijala se u utorak uveče u krugu cirkusa "Bella" koji se već nekoliko nedelja održava nedaleko od RTV doma

  • 1
pas ujeo dečaka

Pas u vlasništvu cirkusa izujedao dečaka u Sarajevu; Foto: Klix.ba

Dečak iz Sarajeva, učenik osmog razreda osnovne škole, zauvek će pamtiti odlazak u cirkus koji se nalazi na Alipašinom Polju, pošto ga je zverski napao pas u vlasništvu cirkusa, piše "Klix.ba".

Prema rečima svedoka, dečak se kretao prema ulazu u cirkus kada je na njega skočio pas koji je bio vezan. Oborio ga je na zemlju i počeo da ga ujeda, nanevši mu pritom povrede na butini. Fotografije koje su stigle na adresu pomenutog sarajevskog portala, dovoljno govore koliko je situacija bila opasna.

Na teren su izašli policijski službenici i ekipa Hitne pomoći, a nakon medicinskog tretmana povrede su konstatovane kao lakše.

pas ujeo dečaka

Dečak je posle ukazane pomoći u bolnici pušten kući; Foto: Klix.ba

- Nije bilo standardnih oznaka "čuvaj se psa" i nije bilo adekvatne ograde. Iako je bio vezan, pas je imao prostora da skoči na dečaka. Čuli smo da se u ovom cirkusu dogodio isti slučaj prošle godine u Mostaru - rekao je sagovornik "Klix.ba" koji je kazao da su nakon ovog nemilog događaja odgovorni u cirkusu počeli da postavljaju sigurnosnu ogradu i oznake.

Iz MUP-a KS rekli su da je pas bio vezan i da se napad dogodio kod kamp kućica.

- Na mesto događaja odmah su izašli policijski službenici Treće PU - PS Novi grad, te o navedenom sačinili službeni zapis, u kom je konstatovano da je dečak imao nameru da poseti zabavni park, ali da nije znao gde je tačno ulaz, pa je ušao u deo gde se nalaze kamp kućice i tu ga je napao pas koji je bio vezan - rekao je portparol MUP-a KS Mirza Hadžiabdić.

Policija nastavlja dalji rad na rasvetljavanju navedenog događaja i utvrđivanju svih okolnosti pod kojima je došlo do nanošenja "lakših" telesnih povreda detetu, koje je nakon ukazane lekarske pomoći u sarajevskoj bolnici pušteno na kućno lečenje.

(Telegraf.rs/Klix.ba)

Komentari

  • Ja

    Doktor verovatno zaboravio naočare pa nije video ćorava pa nežna šta priča d a je njegovo dete video bi dobro sram ga bilo

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima