• 1

Najbolji recept za organizaciju Evropa kupa je zajednički rad Jahorine, Bjelašnice i Ravne Planine

Generalni direktor Olimpijskog centra Jahorina, gospodin Dejan Ljevnaić zajedno sa predstavnicima uprave Olimpijskog centra Jahorina posetio je Cirih, gdje je održan sastanak sa predstavnicima Međunarodne skijaške federacije

  • 1

Na ovom sastanku se razgovaralo o kandidaturi za Evropa kup te je tim povodom gospodin Ljevanić izjavio:

- Imamo iskustva u organizaciji takmičenja, jedan od primera je i Eyof. Takođe, imamo i sve uslove od skijaške infrastrukture, novih i homologovanih staza, sistema za osnežavanje,veliki grad Sarajevo i aerodrom na samo 28 km udaljenosti, bolnicu, heliodrom i sve ostalo što je neophodno za organizaciju jednog ovako prestižnog takmičenja. Potrebno je da sve tri planine, Jahorina, Bjelašnica i Ravna planina apliciraju zajedno te da oformimo jedan tim koji će predstavljati ove tri planine. Zajednički rad i zajednička organzacija Evropa kupa bi nam svima mnogo donela te bi ovo bio samo jedan korak bliže ka dovođenju Svetskog kupa što nam je svakako krajnji cilj. Evropa kup je najbolji put za popularizaciju skijanja kao sporta i za stvaranje što više novih i mladih skijaša što je svakako prioritet svih nas koji smo u ovom poslu!

OC Jahorina

Foto: OC Jahorina/Promo

Na sastanku se razgovaralo i o novim investicijama na Jahorini kojima je ova planina dobila mnogo, sada je sigurno da kvaliltetom svoje ponude može parirati najuređenijim Evropskim skijaškim destinacijama. Organizacija Evropa kupa bi bila kruna dobrog rada na ovoj planini i potvrda uspeha kako Jahorine tako i cele Bosne i Hercegovine.

OC Jahorina

Foto: OC Jahorina/Promo

OC Jahorina

Foto: OC Jahorina/Promo

(Telegraf.rs/PR)

Komentari

  • Vule

    Samo napred. Zelim vam uspeh u organizaciji takmicenja i daljem razvoju turizma.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima