• 3

Eksplozija u Nikšiću: Bačena bomba na kafić Ranka Radulovića

Кafić "Tani" je navodno u vlasništvu Nikšićanina R. R, koji se nalazi u pritvoru, zbog optužbe da je formirao kriminalnu grupu

  • 3

Na ugostiteljski objektat u Nikšiću bačena je eksplozivna naprava, povređenih nema. I u junu 2015. godine na nekoliko metara ispred istog lokala bačena je bomba.

Sinoć, oko 23 sata i 45 minuta na ugostiteljski objekat "Tani" u Nikšiću bačena je eksplozivna naprava, javljaju "Vijesti".

Prema prvim informacijama, niko nije povređen, a na objektu je pričinjena veća materijalna šteta.

I u junu 2015. godine na nekoliko metara ispred lokala "Tani" bačena je bomba. Tom prilikom niko nije stradao, ali je pričinjena šteta na automobilima koji su bili parkirani ispred lokala.

Кafić "Tani", kako naovode "Vijesti", vlasništvo je Nikšićanina R. R, koji se nalazi u pritvoru, zbog optužbe da je formirao kriminalnu grupu, koja je između ostalog planirala ubistva visokih policijskih funkcionera.

Kako prenose mediji, navodno je u pitanju Ranko Radulović, koji je uhapšen prošle godine, zajedno sa svojim saradnicima, a pod sumnjom da su planirali najteža krivična dela.

Video: Neutralisana bomba pronađena u severnoj Mitrovici

(Telegraf.rs/Vijesti)

Komentari

  • majA

    banana drzava 😂

  • ултра пфк

    Деведесете су мала маца за улице ЦГ , задњих пар година ...Ала палермо...

  • K

    Odavno nije bila nijedna bomba... sad nas ponovo ceka serija od 3, 4😂 i da se ne zaboravi u pg da se digne u vazduh koje auto jer nije odavno pa je postalo monotono😂

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima