• 3

Policija traga za bivšom misicom Bošnjaković zbog ubistva ugostitelja, pretresaju grad!

Obdukcija tela ubijenog muškarca biće obavljena sutra

  • 3

Ugostitelj Nino Ivanković, vlasnik Vile Ivanković, ubijen je jutros hicima iz vatrenog oružja u tom objektu u južnom delu grada, a za ubicom se traga, saopštila je policija. Osumnjičena je ženska osoba.

Hercegovačko-neretvansko županijsko državno tužilaštvo, koje sprovodi istragu, saopštilo je da je u 7.39 pronađeno telo muške osobe inicijala N.I. (56) u objektu Vila Ivanković u naselju Buna.

- Radi se o nasilnoj smrti i preduzimaju se mere u cilju otkrivanja počinitelja - izjavila je portparolka Županijskog državnog tužilaštva Ana Rajič.

Sunita Hindić Bošnjaković

Sunita je gotovo svakodnevno objavljivala provokativne fotografije; Foto: Facebook

Obdukcija tela ubijenog muškarca iz Mostara biće obavljena sutra, dodala je.

Mediji navode da je pored tela Ivankovića nađen pištolj. Prema tim navodima traga se za Sunitom Hindić Bošnjaković koju su povezivali sa elitnom prostitucijom i koja ima 21 godinu, piše Index.hr.

Istražitelji su pretresli i blokirali naselje u kom osumnjičena živi.

Sunita Hindić Bošnjaković

Fotografija snimljena na letovanju; Foto: Facebook

Kako piše "Dnevni avaz", devojka je odranije poznata po nasilničkom ponašanju. U maju je verbalno, a potom i fizički napala državljanina Hrvatske A.P. Nakon što su joj policajci tada uručili prekršajni nalog, zasula ih je salvom pogrdnih reči.

Na društvenim mrežama često je objavljivala svoje fotografije na kojima je oskudno obučena, a hvalila se da je bila mis Hercegovačko-neretvanskog kantona. Bavila se muzikom, a snimila je i nekoliko pesama.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima