≫ 

Užas u Hrvatskoj: Napao bake od 93 i 62 godine na livadi, pretio im silovanjem i ubistvom

Kada im je u pomoć došao 70-godišnjak, fizički ga je napao udarajući ga najpre šakom u glavu, a potom rukama i nogama po telu

  • 1
Policajci, Hrvatska Ilustracija događaja; Printskrin: Facebook/Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija

Policijski službenici granične policije Gračac sproveli su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom kojeg se sumnjiči za više krivičnih dela.

Mladić se sumnjiči da je u subotu oko 18:30 sati u Gračacu na livadi fizički napao 93-godišnju ženu, a potom i 62-godišnjakinju, pri čemu im je pretio ubistvom i silovanjem, te ih lakše povredio.

Kada su pobegle i otišle do kuće, krenuo je za njima, provalio dvorišna vrata i ušao u kuću, gde je nastavio s pretnjama, a kada im je u pomoć došao 70-godišnjak, fizički ga je napao udarajući ga najpre šakom u glavu, a potom rukama i nogama po telu, pri čemu ga je teško povredio.

Celo popodne zlostavljao žene

Nakon toga je i dalje nastavio da preti i zlostavlja obe žene sve do 21:30, kada se udaljio iz kuće, a one su pozvale policiju.

Policijski službenici su ga ubrzo nakon dojave uhapsili u ulici Ante Starčevića u Gračacu nešto posle 22 sata, te ga uz upotrebu sredstava prisile priveli u prostorije policije, gde je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje.

Sinoć je 29-godišnjak uz krivičnu prijavu zbog krivičnih dela pretnje, narušavanja nepovredivosti doma i poslovnih prostora, bludnih radnji, te teških telesnih povreda predan pritvorskom nadzorniku PU ličko-senjske.

Video: Starica je zakoračila u lift a zahvaljujući pukoj sreći sačuvala je svoj život

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA