• 1

Lanu (19) iz Mostara mučki ubili uoči odlaska na fakultet, telo bacili u reku da prikriju tragove

Utvrđeno je da se radi o nasilnoj smrti

  • 1

Lana B. iz Mostara danas je trebalo da bude u Sarajevu, prvi dan na fakultetu, ali je sinoć nađena mrtva u reci kod Ljubuškog.

Prema poslednjim informacijama, devojka je mučki ubijena i u toku je detaljna pretrega terena u potrazi za materijalnim dokazima i ubicom.

Kako bi se prikrili tragovi mučkog ubistva, telo devojke sinoć je bačeno u reku Studenčicu, a oko 20 časova ga je pronašao ribar u mestu Studenci kod Ljubuškog.

Odmah je alarmirana Gorska služba spasavanja Ljubuški koja je izvukla telo iz hladne reke, a ubrzo je obavljen uviđaj koji je otkrio ono najgore - da se radi o nasilnoj smrti.

Josip Aničić portparol Kantonalnog tužilaštva u Širokom Brijegu objasnio je da su uviđaj na mestu pronalaska tela obavili pripadnici Policijske uprave Ljubuški, MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona, uz prisustvo dežurnog tužioca.

- Prilikom uviđaja izvršena je identifikacija beživotnog tela, te je utvrđeno da se radi o ženskoj osobi L.B. (19) iz Mostara i da se radi o nasilnoj smrti. Naložena je obdukcija L.B., te će se sprovesti potrebna veštačenja kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti - objasnio je Aničić.

(Telegraf.rs/Srpska info)

Komentari

  • WILSON

    Ovi u ljubuškom,misle da je još 41-43 god.pa još ubijaju...

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima