≫ 

U Sarajevu ubijena pevačica (25): Pre tragedije sedela sa ubicom u kafiću

- Detalje u ovom trenutku nemamo - potvrdila je portparolka Tužilaštva Kantona Sarajevo

  • 4

U Sarajevu se jutros dogodilo ubistvo, a prema nezvaničnim informacijama mladić je ubio devojku (25) nakon što su navodno, zajedno sedeli u ugostiteljskom objektu. Iako još uvek nema zvaničnih informacija o identitetu ubijene devojke, niti o počiniocu, Avaz piše da je ubijena mlada pevačica.

- Detalje u ovom trenutku nemamo. Veštak sudske medicine i pripadnici MUP Kantona Sarajevo su krenuli na uviđaj. Najverovatnije se radi o ubistvu. Uviđajem, koji će uskoro početi, rukovodiće dežurna tužiteljka ovog kantona - potvrdila je portparolka Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Prema nezvaničnim saznanjima, ubijena devojka (25) poreklom je iz Goražda, a živela je u Sarajevu. Neimenovani izvor Avaza kaže da je sinoć u kafani bila organizovana muzika uživo, a da je 25-godišnja devojka ubijena ispred kafane iz vatrenog oružja. "Radiosarajevo" piše da je jutros oko 4.30 sati momak ubio devojku i da je njeno telo pronađeno na trotoaru.

Policija navodno saslušava desetak osoba za koje smatra da bi mogle znati nešto o ubistvu. Avaz dodaje da policija ima saznanja o tome ko bi mogao da bude ubica.

(Telegraf.rs/Srpska info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    12. oktobar 2019 | 10:18

    A ubica je verovatno njen bivsi decko,ona je to vece htela da raskine sa njim.On onako "musko" nije mogao to da prihvati i eto ti tragedije.

  • xxx

    12. oktobar 2019 | 14:17

    Boze sta je ovo danas,nikad lakse nije bilo potegnuti pistolj i ubiti coveka,zadnje vreme nam je doslo

  • Šerlok

    12. oktobar 2019 | 14:30

    Oko 4 i 30 momak je ubio devojku ispred kafane a policija intezivno traga za informacijama ko je pocinio ovaj zlocin...ako znaju da je momak onda valjda znaju i ko je?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA