"Deco, fuj sportu, fuj školi": Procurio snimak na kom se uhapšeni momak drogira i reklamira narkotik

Hadžić inače živi u Švedskoj, ali često dolazi u Unsko-sanski kanton gde prema lokalnim izveštajima poseduje nekretnine i automobile

  • 20
Sanel Hadžić Bihać drogiranje

Printskrin: Youtube/Klix.ba

Nakon što je juče u akciji MUP-a Unsko-sanskog kantona u Bihaću uhapšen Sanel Hadžić kod kojeg je pronađen 1,5 kilogram kokaina, procurio je i snimak koji će zasigurno zgroziti javnost.

Na tom snimku, koji je nezvanično pribavljen tokom policijske istrage, Hadžić je "reklamirao" narkotike uz poruku omladini kako trebaju prestati sa bavljenjem sportom i odlaskom u školu i posvetiti se drogiranju.

- Počela je škola za pačiće male, stari patak, metn'o naočare. Deco, fuj sportu, fuj školi. Što više se drogirati, da se drogirate da ne znate gde vam je guzica i glava... Ovo nije izmislila budala, jer da jeste bilo bi 5 KM, a ne 100 evra. Pare su se vrednovale po zlatu čiji je gram danas 70 KM, a ovo ovde je 93-karatno, brušeno u Peruu - rekao je Hadžić pre nego je demonstrirao kako se drogira.

Hadžić inače živi u Švedskoj, ali često dolazi u Unsko-sanski kanton gde prema lokalnim izveštajima poseduje nekretnine i automobile. U jučerašnjoj akciji je privremeno oduzet i njegov porše.

Danas se očekuje da osumnjičeni bude predat u nadležnost Kantonalnog tužilaštva sa izveštajem o počinjenju krivičnog dela, a zatim se očekuje predlog za određivanje pritvora o kojem će odlučiti Kantonalni sud.

(Telegraf.rs/Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    26. oktobar 2019 | 14:09

    Teske droge,lake ribe.Crazy north🤣🤣🤣🤣

  • Miloje

    26. oktobar 2019 | 19:40

    Šta. Pa Vučić je onomad u nekom selu predlagao detetu od nekih 6-7 godina da ne pije pivo nego rakiju!!! I to bilo na tv, a nikog nije ni zgrozilo, ni šokiralo, niti je dotični priveden u policiju, jer je mladima ispod 18 godina zabranjena prodaja alkohola... O nagovaranju dece, još ovako javno, niko se još nije oglasio! Oj Srbijo medju maliganima...

  • D

    26. oktobar 2019 | 14:13

    Blago receno uzas,srtasno i prestrasno,mrzim narkomane naj vise na svetu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA