≫ 

Uhapšen Crnogorac sa poternice: Savović "pao" u Madridu zbog droge?

Savović je u junu osuđen na 14 meseci zatvora zbog paljenja radnje Igora Tomkića

  • 0

Beranac Aleksandar Savović, za kojim je raspisana nacionalna poternica jer se nije pojavio na izdržavanju kazne zatvora, uhapšen je u Španiji,  potvrđeno je iz Uprave policije.

Savović je u Španiji, navodno, uhapšen zbog posedovanja narkotika.

Očekuje se da Crna Gora vrlo brzo inicira raspisivanje međunarodne poternice kako bi bio pokrenut postupak esktradicije Savovića.

Iz Saveta za građansku kontrolu rada policije juče saopštili su da proveraju da li je u radnjama službenika Centra bezbednosti (CB) Berane i Sektora granične policije bilo propusta u radu jer je Aleksandar Savović napustio Crnu Goru.

Savović je u junu osuđen na 14 meseci zatvora zbog paljenja radnje Igora Tomkića.

Viši sud u Bijelom Polju zatim je preinačio kaznu i Savovića osudio na godinu i po zatvora. Osim toga, on mora platiti sudske troškove, kao i odštetu od 6.000 eura zbog paljenja prodavnice.

U međuvremenu, Osnovni sud u Beranama proglasio je Savovića krivim i za ugrožavanje sigurnosti Tomkića i njegove porodice i osudio ga na sedam meseci zatvora, nakon što je on u julu postavio preteći snimak na društvenoj mreži Instagram.

Video: Policija zaplenila više od dvadeset kilograma marihuane

(Telegaf.rs/rtcg)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA