• 2

Patologu pozlilo dok su joj pokazivali fotografije tela Smiljane: 5 minuta života posle 5 udaraca

Njena sestra je zadobila je pet ili šest udaraca u glavu, a kako je u želucu pronađena krv, to znači da je bila živa kad je zadobila udarce. Živela je možda još pet do deset minuta

  • 2

Iskazom patologije i doktorke Andrine Kopjar nastavljeno je suđenje Smiljani Srnec (45) optuženoj da je u leto 2000. u kući u Palovcu ubila sestru Jasminu Dominić i telo sakrila u zamrzivač. Telo je pronađeno presavijeno u području želuca, a glava se nalazila uz stopala.

Uočene su povrede na levoj strani glave - krvni podlivi, rane razderotine, prelom nosnih kostiju, leve jagodične kosti, leve gornje i donje vilice, mnogostruki prelomi i povrede mozga. Drugih povreda, osim tih na glavi, rekla je Kopjar, nije bilo.

Zadobila je pet ili šest udaraca u glavu, a kako je u želucu pronađena krv, to znači da je bila živa kad je zadobila udarce. Živela je možda još pet do deset minuta.

- Umrla je nasilnom smrću - rekla je Kopjar.

Truležne promene bile su lakog ili prvog stepena i na temelju njih ne može da se utvrdi tačno vreme smrti. Koliko krvi je izgubila, pitao je Smiljanin advokat Krešimir Golubić.

- Krvarila je iz tih rana, ali ne mogu utvrditi volumen krvi - rekla je.

Tokom pokazivanja fotografija, Kopjerovoj je pozlilo, pa njeno ispitivanje prekinuto i odgođeno.

Iskaz je dala i Ivana Bačić iz Centra za forenzička ispitivanja i veštačenje Ivan Vučetić, koja je veštačila zamrzivač, čiji je poklopac, kako je utvrđeno, bio zalepljen lepkom.

Video: Nikada objavljeni snimci Maje i Mihajla ubijenih u Centru za socijalni rad u Rakovici

(Telegraf.rs/Večernji.hr)

Komentari

  • @ Kiki

    A šta je to čudno. Pa ubica je žena, sa patološkom mržnjom

  • mima

    citam, i ne mogu da verujem, sta je u toj zeni da ubije tako mucku svoju sestru, ona je djavo nije ljudsko bice

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima