• 11

Dodik: Tužilaštvo se neodgovorno odnosi prema slučaju "Dragičević"

On kaže da treba tražiti "njihovu odgovornost"

  • 11

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik ocenio je danas da se tužilaštvo apsolutno neodgovorno odnosi prema slučaju stradanja Davida Dragičevića iz Banjaluke i dodao da treba tražiti njihovu odgovornost.

- Treba tražiti javnu odgovornost za one koji to ne rade i pokušati uspostaviti sistem koji će biti odgovoran prema društvu - rekao je Dodik novinarima u Banjaluci, prenela je RTRS.

Odgovornost tužilaštva ogleda se u tome da i nakon proteklog vremena javnost i porodica nemaju nikakvih informacija, što je nedopustivo.

David Dragicevic

David je pronađen mrtav 24. marta prošle godine Foto: Facebook/PRAVDA ZA DAVIDA/Davor Dragičević

- Jasno je da je mogućnost da to bude rešeno locirana jedino u tužilaštvu, i to ne može da bude predmet političkih i drugih institucija, niti zakonodavne i izvršne vlasti - kazao je Dodik.

Nestanak 21-godišnjeg Banjalučanina Davida Dragičevića prijavljen je 18. marta prošle godine, a njegovo telo pronađeno je 24. marta.

Istragu o stradanju mladića vodi Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • salko

    Referenduma ima-nema,..zastave ima-nema,...ukidanja tuzilastva ima-nema,...najavljeni konkretni podaci o slucaju Dragicevic u roku mjesec dana imaju-nemaju,vojska RS ima-nema,..itd,itd!?Gomilanje familijarnog bogatstva ima,ovaca i vune ima,crne liste ima.....

  • Tara

    Kako se njegov otac na banjakuckom buvljaku ponasao dizao sa pristalicama ruku kao nacista trebali su iza resetaka da leze.

  • Dovoljno

    Tuzilastvo neodgovorno?Lukac na konferneciji,na pitanje gde nestao donji ves mladica,odgovara "Da li se vama desilo da zagubite nesto?".

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima