• 3

Sjajan gest mladog taksiste: Besplatno vozi decu sa smetnjama u razvoju

Haris Polić ima 21 godinu i dolazi iz Zavidovića, a kako priča za portal "Radiosarajevo.ba" taksiranjem je počeo da se bavi pre četiri meseca, a na svojoj Fejsbuk stranici je objavio poruku kojom poziva roditelje dece s poteškoćama u razvoju da ga slobodno pozovu, te da će im osigurati besplatan prevoz do bolnice

  • 3

Mladi taksista iz Zavidovića u BiH na svojoj Fejsbuk stranici objavio je sjajne vesti za sve roditelje dece sa poteškoćama u razvoju - nudi im besplatan prevoz.

Haris Polić ima 21 godinu i dolazi iz Zavidovića, a kako priča za portal "Radiosarajevo.ba" taksiranjem je počeo da se bavi pre četiri meseca, a na svojoj Fejsbuk stranici je objavio poruku kojom poziva roditelje dece s poteškoćama u razvoju da ga slobodno pozovu, te da će im osigurati besplatan prevoz do bolnice.

Na ovu odluku se, kako kaže za pomenuti potral, odlučio jer većina roditelja nažalost nije u mogućnosti da svoje dete odvede do bolnice zbog slabog finansijskog stanja.

Kaže da je ljudski da se u takvim situacijama pomogne.

- U okruženju u kom se nalazim i poslu koji sam počeo nedavno da radim nailazim na svakakve situacije po pitanju dece s poteškoćama u razvoju, te njihovim roditeljima koji nisu u mogućnosti neke stvari da priušte, jer znamo kakvo je stanje u državi da je nezaposlenost masovna pojava.

Razmišljao sam kako bih mogao kao običan građanin doprineti svom okruženju, te sam se odlučio na ovaj korak koji će, iskreno se nadam, nekome dobro doći - rekao je on.

Video: Građani pobesneli zbog blokade taksista, pa im uzvratili istom merom

(Telegraf.rs/Radiosarajevo.ba)

Komentari

  • Cila Velja

    Svako ti dobro ljudino!!!

  • Gile

    Bravo druže!

  • Jelena CG

    Bog ti zdravlje i sreću dao. Tako mlad, a već ljudina.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima