• 5

Policija traži bankara Srđana zbog milion i po evra: Žene bi ga sakrile da mogu, kažu da je "mrak"

Mnoge Vrličanke će reći, naravno anonimno, da je Srki bio zavodnik, pa čak i otrov za žene. A one koje nisu "padale" na njegove osvajačke sposobnosti kažu kako je bio ženskaroš i "mrsimud"

  • 5

Bankar Srđan Đaković, za kojim policija već danima traga zbog sumnje da je proneverio 11,5 miliona kuna (1,5 miliona evra) iz poslovnice OTP banke u centru Vrlike u Hrvatskoj, bio je omiljen među sugrađanima: muškoj ekipi bio je drag jer je bio galantan, a među ženama jer je uz uglađenost i darežljivost bio vrlo šarmantan.

Mnoge Vrličanke će reći, naravno anonimno, da je Srki bio zavodnik, pa čak i otrov za žene. A one koje nisu "padale" na njegove osvajačke sposobnosti kažu kako je bio ženskaroš i "mrsimud".

Kako su rekli žitelji ovog mesta 24sata.hr, Srki je bio veseljak, uvijek ljubazan i spreman svima pomoći.

U kafićima u kojima je Srki danima top tema predlažu i da se po njemu imenuje ulica, da organizuju proteste da ga se pusti na miru, a neki kažu i da bi "kleknuli i poklonili mu se do poda, ali bole ih kolena".

Na spomen Srkija većini je prva reč "legenda", no neki mu i nisu baš tako skloni jer su ga smatrali nametljivim i pohlepnim.

- Svi znaju da je živeo iznad svojih mogućnosti. Imao je nedavno problema s policijom jer se zakačio tokom lova, potukao se s nekim. Pomagao je on drugima, ali je prvenstveno gledao sebe. Išlo se na večere po restoranima u Splitu, Šibeniku, Sinju, bio je frajer, častilo se. Prošle nedelje je prepisao mercedes na sina, znači da se već pripremao za odlazak - kaže Vrličanin.

Po struci je inače bio ekonomski tehničar, a bavio se i poljoprivredom. Kažu da je bio čovek silne energije i ništa mu nije bilo teško napraviti. On je bivši branilac, bio je u 126. brigadi. Inače se bavio lovom, radio je i kao potpredsednik Kinološkog saveza u Vrlici.

Nema novih detalja o ovom slučaju. Kažu samo da je kriminalistička istraga u toku, a da osumnjičeni još nije dostupan niti je novac pronađen.

Nije potvrđeno da je manji iznos novca nestalog iz trezora, oko pola miliona kuna, na početku istrage predat policiji.

Video: Istraživali su napuštenu zgradu, pa pronašli pravo blago

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Komentari

  • Mihajlo

    Simpatican je jer deli pare...

  • Draxa

    Koji je on meni Car

  • Niki

    Svaka cast braniocu 126 brigade. I neke nase zene ga vole.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima