• 2

Neobičan prizor u Sarajevu: Kamiondžija pratio navigaciju, pa se zaglavio u uskoj ulici

Meštani i policija pokušavaju da pomognu zaglavljenom kamiondžiji da se izvuče

  • 2

Sarajevu se jutros odigrala nesvakidašnja situacija, kada se teretni kamion zaglavio u jednoj uskoj ulici u blizini Katoličkog bogoslovnog fakulteta.

Kako prenosi "Klix", kamion je u usku sarajevsku ulicu Muse Ćazima Ćatićana na opštini Stari Grad, navela navigacija.

Kamion je ostao zaglavljen između stambene zgrade i zgrade Katoličkog bogoslovnog fakulteta, a ne mestu se nalazi i nekoliko patrola sarajevske policije koja vozaču pokušava da pomogne.

Kamion se zaglavio

Svi pokušavaju da pomognu kamiondžiji da se izvuče Foto: Klix.ba

Situaciju otežavaju i parkirana vozila okolo. Teretno vozilo je ima registarske oznaka BiH, ali nije poznato iz kog dela zemlje dolazi. Okupili su se i građani koji pokušavaju da pomognu kamiondžiji.

Meštani okolnih ulica, ali i drugih mahala na području ove opštine, kažu da ovo nije prvi slučaj da kamion skrene u neku od njihovih uskih ulica i ostane zaglavljen neko vreme. Do sada su se svi uspešno vratili istom rutom.

(Telegraf.rs/Klix.ba)

Komentari

  • Jevrem

    🤣😂👍 Indijci i Pakistanci ista skola...Gde ti je mapa koja je biblija ,GPS je samo za pausalnu orijentaciju,mogu da ga zamislim u Cikagu,Bostonu sa niskim mostovima i podvoznjacima...

  • interesantno

    Kako su papci izasli sa ogradama skroz do ceste (trotoara vise nema) i kako ostavljaju auta izvan svoje ograde, ne moze se po Starom Gradu ni biciklom proci

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima