"U inat svima koji me napadaju, pobediću ih": Kolinda predala potpise podrške za kandidaturu

Predsednica Hrvatske rekla je da je predala više potpisa podrška od bilo kog drugo predsedničkog kandidata

  • 5

Predsednica Kolinda Grabar-Kitarović predala je danas potpise podrške za novu predsedničku kandidaturu i tom prilikom zahvalila svima koji je podržavaju.

Grabar Kitarović je potpise predala u društvu premijera Andreja Plenkovića, koji je i predsednik vladajućeg HDZ, i predsednika Sabora Gordana Jandrokovića.

Iako je za podršku dovoljno 10.000 potpisa, Grabar Kitarović je rekla da je njen štab prikupio 231.652 potpisa, čime se pohvalila i na Fejsbuku.

"Prvi smo prikupili 10.000 potpisa, a potom smo se družili, razgovarali, da bismo danas predali više od 230.000 potpisa – najviše od svih kandidata, u inat svima onima koji me napadaju, koji napadaju – vas. Zato ću ih s posebnim zadovoljstvom pobediti", stoji uz fotografiju objavljenu na Fejsbuku.

Na pitanje novinara da li se juče šalila kada je rekla da će gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću u zatvor nositi kolače ako ga osude, Grabar Kitarović je odgovorila da je svako nevin dok se ne dokaže sprotno.

Nakon toga je zahvalila i tako onemogućila dodatna novinarska pitanja.

Drzavna izborna komisija ima rok da do četvrtka u ponoć proveri potpise i objavi listu kandidta za predsednika, čime će i zvanično krenuti izborna kampanja, koja nezvanično traje gotovo godinu dana.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA