• 11

Kolinda pobrkala godine, pa uhvaćena u laži: Tvrdi da je u Vukovar vodila decu, a tad se nisu rodila

Mirna reintegracija Podunavlja završila je 1998. godine, a Kolinda ima dvoje dece koja tada nisu bila ni rođena

  • 11

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović je u sklopu predizborne kampanje u trci za novi mandat boravila u Sinju. Tamo je odgovorila Milanoviću, koji ju je prozvao rekavši da kao ministarka u Sanaderovoj vladi nije bila u Vukovaru.

- Kao građanka bila sam u Kninu i u Vukovaru. Nakon oslobođenja Knina, mislim da je to bilo dva dana nakon oslobođenja Knina, i u Vukovaru nakon završetka mirne reintegracije, odvela sam svoju decu da vide to stratište u Vukovaru, da se to nikada ne ponovi i ja ću i kao građanka uvek odlaziti i u Knin i u Vukovar - poručila je Kolinda.

Isto je poručila i nekoliko sati kasnije na velikom skupu u Splitu.

- Prvim autobusom sam otišla s Jakovom u Knin. Poveli smo decu u Vukovar nakon reintegracije da im usadimo ljubav, veru i domoljublje. Ako vam neko očupa korenje, onda pusto plutate po okeanima gde vas niko ne doživljava dovoljno - rekla je Kolinda.

Mirna reintegracija Podunavlja završila je 1998. godine, a Kolinda ima dvoje dece koja tada nisu bila ni rođena. Njena ćerka Katarina rođena je 23. aprila 2001. godine, dok je sin Luka rođen 2003. godine.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Komentari

  • Antun-Tunja

    Maske padaju, ona je samo produkt HDZ koji je na vlasti u Vladi RH zajedno sa Pupovčevim SDSS.Ona sigurno osijeća da Predsjednica RH više biti neće a nije niti trebala.Kolinda je čedo-djete komunizma i njihove škole, tj.brzih tečaja-kurseva.Kolinda=prošlost!

  • SBH

    Vodila djecu iz prvog braka.😂. Jeste vi hrvati zli, vodit djecu na razrusena podrucja da bi zamrzili srbe i druge narode. Vo meni zvuci tako bolesno i jadno.

  • JS

    Prolupalaaaa.😂😂😂😂😂

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima