Da, ovo se stvarno desilo i sad joj se svi smeju: Pogledajte kako Kolinda pokazuje tri prsta

Da bi izbegla da pokaže "srpski pozdrav" Kolinda je umesto srednjeg podigla mali prst

  • 18

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović održala je juče govor u Osijeku, za koji mnogi ocenjuju da je najčudniji do sad. Na predizbornom skupu u tom gradu govorila je o tome da će Hrvati imati platu 8.000 evra, a mnogima je zapao za oko i način na koji je Kolinda nabrajala neke stvari.

Naime, Kolinda je pred kraj govora objasnila zašto je odabrala baš Ivana Anušića za predsednika kampanje. Taksativno nabrajajući razloge, Kolinda je za prvi razlog gestikulirala podižući palac, za drugi kažiprst, a kad je došlo do nabrajanja trećeg Anušićevog kvaliteta, Kolinda je napravila neobičan potez.

Kako bi izbegla da napravi "srpski pozdrav", Kolinda je izbegla da podigne srednji prst i poslužila se malim.

- Kao treće, Hrvatska nije samo Zagreb, za mene svaki pedalj važi kao i Zagreb, a Ivan dolazi tu iz ovog Osijeka - rekla je ona, držeći u vazduhu šaku sa podignuta tri prsta ali je umesto srednjeg bio podignut mali prst.

Zbog ovog detalja predsednici Hrvatske se mnogi danas smeju. Ali, ovo nije jedini gaf iz održanog govora, pa su mnogi obratili pažnju na sve što je sinoć rekla.

Za fudbalera Luku Modrića rekla je da joj je kao sin.

- Moj Lukica! Ali da znate koliko takvih Luka širom Hrvatske živi! koliko ja takvih Lukica svakodnevno susrećem i želim da im pomognem - rekla je Kolinda.

Isto tako, pokušavala je da opravda izostanak supruga sa skupa govoreći da "neko mora da brine o porodici". Na kraju se ispostavilo da njen suprug uopšte nije bio kod kuće, već na utakmici u Sisku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    16. decembar 2019 | 12:20

    "Treba srednji i do mali prst svima da se odseku i onda ce biti prepoznatljivi po tome" ..Koliko bolesna nacija... Nece tri prsta da digne.. Boze... Bozee

  • Marko

    16. decembar 2019 | 12:22

    Ma sta je ona bitna u nasim zivotima .Eto joj lepa njena .Neka je Obilazi i lo malo ljubi .Bas me briga sta misli prica i radi .Daleko joj lepa kuca .

  • Čiča

    16. decembar 2019 | 12:24

    Simbol Satane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA