≫ 

"Pio sam tablete. Birači, oprostite": Predsednik biračkog odbora objasnio zašto se uspavao za izbore

Marko Džoić, predsednik biračkog odbora u Mostaru koji se jutros uspavao zbog čega su kasnili izbori, izvinio se biračima

  • 0
Hrvatska, izbori, glasanje Foto: Tanjug/AP

Građani Hrvatske, njih nešto manje od 3,9 miliona, danas bira predsednika države sa liste na kojoj je 11 kandidata. 

Birališta su otvorena u 7.00 sati širom Hrvatske i u BiH. Jedino se kasnilo sa otvaranjem jednog biračkog mesta u Mostaru i to zato što se predsednik biračkog odbora uspavao.

Zbog toga je nastao haos jer su ljudi čekali ispred vrata pa je umesto u 7.00 biralište otvoreno u 7.20.

- Već tri dana sam pod temperaturom. Sinoć sam u krevet išao od sedam, a zaspao u 21 sat. Ne znam kako sam zaspao, inače mi se to nikad nije desilo - rekao je za "24sata.hr" Marko Džoić (26), predsednik biračkog odbora broj 12. u Osnovnoj školi Petra Bakule u Mostaru.

- Celo jutro dobijam SMS poruke od poznanika koji me zafrkavaju, ali šta je tu je. Svima se može ovo dogoditi. Baš se užasno osećam zbog toga. Alarm je zvonio više od sat vremena, a ja ga zbog bolesti nisam čuo. Kad sam se probudio i video koliko je sati doživeo sam veliki stres - rekao je Džoić.

Na pitanje da li je član neke stranke u BiH, odgovorio je da nije.

- Nisam aktivan član nijedne stranke. Nakon završetka fakulteta zaposlio sam se u privatnoj firmi, a ubrzo ću se odseliti iz ove zemlje jer ne vidim budućnost u njoj - rekao je Džoić.

(Telegraf.rs/24sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA