≫ 

Burna sednica: Dodik u Skupštini lomio mikrofon, mladog opozicionara nazvao budalom

Nakon što ga je predsednik NSRS-a Nedeljko Čubrilović opomenuo, Dodik mu je rekao "ma hajde beži, šta ti mene moliš, što nisi prekidao kada je bilo vreme"

  • 27
Milorad Dodik Printskrin: Youtube/Nebojsa Vukanović

Nezapamćeno burna sednica Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj se raspravljalo o Programu reformi, koju su obeležile uvrede, ali i fizički obračuni.

Sednica je prvo prekinuta nakon što je ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač udario poslanika PDP-a Draška Stanivukovića nakon prepirke oko zastavica NATO-a u sali Skupštine.

Nešto kasnije došlo je i do ispada lidera SNSD-a i člana Predsedništva BiH Milorada Dodika, koji je, iznerviran provokacijama mladog opozicionara iz SDS-a Nebojše Vukanovića, izgubio živce i počeo da psuje.

- Ne znam kako da se oslobodim vas budala. Jel to tražiš? Konju jedan! - uzvikivao je Dodik obraćajući se Vukanoviću.

Nakon što ga je predsednik NSRS-a Nedeljko Čubrilović opomenuo, Dodik mu je rekao "ma hajde beži, šta ti mene moliš, što nisi prekidao kada je bilo vreme". Pri tome je Dodik slomio i jedan od mikrofona za govornicom.

Dodik se ranije osvrnuo na istup zastupnika SDS-a Nebojše Vukanovića kojeg je nazvao "šizofrenikom" i utvrdio kako ne bi dobio lekarsko uverenje.

- Ti si jedna obična luda. Pomagao sam mu da se ide lečiti. Išao se lečiti, čoveče. On sigurno ne bi dobio lekarsko uverenje - kazao je Dodik.

Video: Pogledajte kako ministar bije poslanika u skupštini Republike Srpske

(Telegraf.rs/Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1234

    24. decembar 2019 | 12:56

    Tara ili ko li si vec zar ne sramoti Dodik ovakvim svojim ponasanjem R S? je li se ovako i u kuci treba ponasati? izigravati velikoga baju pa ko jaci taj tlaci.

  • salko

    24. decembar 2019 | 11:50

    Koliko su se samo puta spomenule razne zivotinje u jucerasnjoj skupstini.Moglo bi se oglasit i ono udruzenje za zastitu zivotinja.Stvarno,nije lijepo...

  • Cane

    24. decembar 2019 | 13:01

    Ovom treba zabraniti ulazak u Srbiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA