≫ 

Mladić koji je ubio zrenjaninskog glumca u Osijeku nema vozačku dozvolu

Glumac se kobne večeri vraćao kući iz pozorišta. Preminuo je juče

  • 0
glumac Aleksandar Bogdanović , Slavonska Televizija Printskrin: Youtube/Ritam grada/Slavonska Televizija

Mladić (22) koji je prošle subote u Osijeku autom na pešačkom prelazu pregazio i usmrtio glumca Aleksandra Bogdanovića, posle ispitivanja prebačen je u istražni zatvor, a sumnjiči se za izazivanje saobraćajne nesreće i nepružanje pomoći. Bogdanović je preminuo juče, na katolički Božić.

On je osumnjičen da je 21. decembra u 22.36 sati u Osijeku upravljao automobilom, svestan da nije obučen za upravljanje motornim vozilom B kategorije, zbog čega može da ugrozi bezbednost drugih učesnika u saobraćaju.

Kako se navodi, sumnja se da je neprilagođenom blizinom došao do raskrsnice u kojoj je obeležen pešački prelaz, pa je prednjim delom vozila udario 45-godišnjeg pešaka koji je u tom trenutku prelazio preko pešačkog prelaza te je od siline udara odbačen, zadobivši teške telesne povrede opasne po život.

Potom je 22-godišnjak, iako svestan da je povredio drugu osobu, pobegao s mesta saobraćajne nesreće ne obavestivši o tome policiju.

Mladić je Bogdanovića pregazio pred zgradom u kojoj je živeo sa suprugom i sinom, a glumac se kobne večeri vraćao kući iz pozorišta, nakon predstave "Kabare Becket".

Bogdanović je nekadašnji glumac zrenjaninskog pozorišta „Toša Jovanović“, a potom je postao član pozorišta u Osijeku.

Video: Ovako izgleda auto američke porodice koju je ubio meksički narko kartel

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA