≫ 

Trebinje i Herceg Novi: Policajac iz Nikšića može da bira radno mesto

Policajac Miloje Šćepanović napustio je posao iako je to bio jedini izvor prihoda za njega i porodicu

  • 45
Nikšić protest policija Printskrin: Youtube/Pobjeda, Facebook/Велимир Луле Касалица

Mediji u regionu preneli su vest o herojskom činu policajca iz Nikšića Miloja Šćepanovića, koji je nakon 30 godina radnog staža dao otkaz, jer nije hteo da učestvuje u akciji policije protiv građana. Ovim potezom oduševio je mnoge, a gradonačelnici Trebinja i Herceg Novog poručili su da "policajac može da bira radno mesto" u njihovim gradovima.

Stanovnici Trebinja, predvođeni vladikom Dimitrijem i gradonačelnikom Mirkom Ćurićem, okupili su se danas kod kapele na Klobuku, u blizini graničnog prelaza sa Crnom Gorom.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić istakao je pred okupljenim narodom da će policajac iz Nikšića Miloje Šćepanović moći da bira radno mesto, prenosi ATV.

- Policajac iz Nikšića može da bira koje god hoće radno mesto u Trebinju i Herceg Novom - izjavio je Ćurić, a potvrdio Stevan Katić, predsednik Opštine Herceg Novi.

Zbog dešavanja nakon usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti, službenik Centra bezbednosti Nikšić Miloje Šćepanović nakon 30 godina staža dao je otkaz jer nije hteo da učestvuje u akciji policije protiv građana.

Šćepanović je za "Vijesti" kazao da kao vernik, komšija i prijatelj onih koji su na drugoj strani nije mogao da gleda primenu sile protiv okupljenih građana.

On je napustio posao, koji je, kako su navele "Vijesti", bio jedini izvor prihoda za njega i porodicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рс

    28. decembar 2019 | 14:13

    Срби се тешко покрећу ,али кад се покрену газе све пред собом

  • Bjelopavlicka

    28. decembar 2019 | 15:45

    @Montenagro Muc jado,sakrij se pod Milovu suknju,jer nijesi musko. Taj policajac je pravo musko koji stiti svoju vjeru,cast i junastvo. To je odraz muskosti

  • Wtf

    28. decembar 2019 | 15:20

    Ovo je ljudina a počelo je polako jedan po jedan videćete polako ostaće samo šaka jada milovog režima ....treba odbraniti pametno ovo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA