Kolinda nakon kiksa u emisiji: Pogrešno su mi rekli, molim vas, zaokružite broj 2

- Dva, dva, kao viktorija, kao pobeda, idemo zajedno u pobedu - izjavila je nekoliko sati kasnije Grabar Kitarović

  • 8

Aktuelna hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović danas je greškom pozvala birače da glasaju za njenog protivkandidata Zorana Milanovića u drugom krugu predsedničkih izbora 5. januara 2020. godine, nakon čega se izvnila navodeći kako su joj pogrešno rekli koji je broj na listi.

- Molim vas, zaokružite listu broj dva. Jutros su mi pogrešno rekli. Dva, dva, kao viktorija, kao pobeda, idemo zajedno u pobedu - rekla je Kolinda, prenosi Index.hr.

Podsećamo, predsednica Hrvatske i kandidatkinja za drugi mandat Kolinda Grabar Kitarović na kraju gostovanjana na N1 televiziji greškom je pozvala birače da glasaju za broj 1 na glasačkom listiću, koji pripada njenom protivkandidatu Zoranu Milanoviću.

- Dragi birači, pozivam vas da izađete na izbore 5. januara i date glas za Hrvatsku koja nastavlja proces rasta i razvoja, za Hrvatsku koja zna i može bolje, Hrvatsku koja je ponosna na svoje vrednosti, koja ne oseća kompleks manje vrednosti u svetu, nego je ravnopravan sagovornik. Pozivam vas da na listiću zaokružite broj 1, Kolinda Grabar Kitarović - poručila je jutros u emisiji predsednica biračima.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    29. decembar 2019 | 18:18

    Ja vas potpuno razumem Kolinda,pa vi ste plavusa zar ne😉

  • Jerko

    29. decembar 2019 | 19:13

    Original plavuša

  • Jerko

    29. decembar 2019 | 19:14

    Jadni mi sa njom, nismo Srbiji ni do kolena a pravimo se da smo iznad svih u okruženju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA