Pijani poštar pokušavao da se popne na motocikl, naredna scena je još strašnija

Pijani poštar snimljen je na području Dugog Sela kako pokušava da se popne na motocikl

  • 11
Pijani poštar iz Hrvatske Pritscreen/Youtube/Automobili HR

Snimak pijanog poštara iz Hrvatske koji pokušava da vozi motocikl usijao je društvene mreže. Muškarac u uniformi, u vidno alkoholisanom stanju snimljen je kako se valja po podu i pokušava da ustane kako bi seo na dvotočkaša.

Kraj poštara leži motocikl hrvatske pošte, a nepoznati muškarac koji je i snimio video, sve vreme pokušava poštaru da pomogne da stane na noge istovremeno ga savetujući da ne vozi u takvom stanju. Ipak, poštar ne sluša i pokušava nešto da izgovori dok seda na motor.

Snimak, koji je objavio portal Automobili.klik.hr, se tu prekida, a prati ga drugi snimak koji je nastao nešto kasnije. Na tom snimku se vide isti poštar i isti motocikl, stim što je ovog puta motocikl u plamenu.

U Pošti Hrvatske su potvrdili da se ovaj nesvakidašnji incident dogodio na Badnji dan na području Dugog Sela.

- Radi se o istom poštaru, ali su snimci, kako saznajemo, snimljeni u različitim vremenskim razdobljima. Mi smo oba snimka dobili pre tri dana.

Kako su saopštili iz pošte, svakodnevno je na terenu oko 2.500 poštara i većina njih odgovorno i profesionalno obavlja svoj posao.

- Naših 10.000 radnika predano radi na ostvarenju misije Hrvatske pošte - biti građanima na usluzi. Zahvaljujemo korisnicima što su nas upozorili na neprimereno ponašanje koje ćemo, kao i uvek, najstrože sankcionirati. Dolazak na rad pod uticajem alkohola ili opijata odnosno njihovo uzimanje tokom rada smatra se veoma teškom povredom obaveza iz radnog odnosa zbog kog, uz prihvatanje svih okolnosti i interesa obe ugovorne strana, nastavak radnog odnosa više nije moguć. Takvo ponašanje je neprihvatljivo i ne toleriše se, a već je u petak pokrenut disciplinski postupak - saopštili su iz Pošte, prenosi "Index.hr"

Kako su naveli iz pošte, snimak motora u plamenu nastao je 24. decembra 2019. dok je poštar obavljao redovnu dostavu. Policija je obavila uviđaj i čekaju se službene informacije. Na sreću, u požaru niko nije povređen.

- Svakako ćemo utvrditi eventualne propuste u sistemu nadzora i kontrole - stoji u odgovoru Hrvatske pošte.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA