≫ 

Izvlačili ga vatrogasci: Pijan se hvalio pred ženama da je supermen, pa s mosta pao u Savu

Spasavanje trajalo punih sat vremena

  • 1
Hrvatska hitna pomoć Supermena su ogrnutog ćebetom isporučili Hitnoj pomoći Foto-ilustracija: Wikimedia/Suradnik13

Više sreće nego pameti kasno sinoć imao je D.V. koji je, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima dok je bio u društvu nekoliko devojaka, pao sa zagrebačkog Mosta mladosti u reku Savu.

U njegovom spasavanju koje je potrajalo punih sat vremena, koliko je prošlo od dojave policiji pa sve do izvlačenja iz hladne reke, glavnu ulogu odigrali su zagrebački vatrogasci.

Njegovom padu s mosta, kako prenosi Jutarnji.hr, "kumovala" je preterana količina alkohola koja ga je u jednom trenutku navela da se hvali pred ženskim društvom i pokaže da je "supermen". I zaista, ispao je "supermen" time što je preživeo pad u reku u kojoj je proveo neko vreme i to još po cičoj zimi.

Sve je počelo nešto posle 22 sata kada se muškarac s društvom kretao pešice po mostu Mladosti. U jednom trenutku je pao u reku koja ga je odnela nizvodno prema katamaranu za koji se uhvatio i uspeo za njega da se drži sve dok nije stigla pomoć. A stigli su brzo i policajci, i vatrogasci i Hitna.

S mosta su, paralelno s vatrogasnom akcijom u vodi, sve nadgledali "skakačevi" prijatelji, a kad su ga vatrogasci onako promrzlog uspeli da ga izvuku, ogrnu ćebetom i potom prebace u motorni čamac kako bi ga odvezli do lekara Hitne, promrzli muškarac je pokazivao zahvalnost.

Zagrebački vatrogasci su za Jutarnji list potvrdili da su učestvovali u akciji spasavanja koja je okončana u najbržem mogućem roku i pozitivno te za građane imaju samo jednu poruku: "Pazite šta radite. Život je samo jedan".

Hoće li u 2020. godinu spaseni mladić ući u bolničkoj postelji ili je prošao bez povreda, nije poznato.

Video: Pijan u po bela dana kolima proleteo kroz izlog, povredio nedužnu devojčicu i njenog tatu

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sile

    31. decembar 2019 | 19:57

    nemate recnu policiju u Zagrebu? Kakvi bre vatrogasci na reci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA