• 11

Policajcu iz Nikšića, koji je dao otkaz jer nije hteo da udara na vernike, ponuđen posao

Nikšićki policajac dao otkaz u MUP-u Crne Gore jer nije hteo da primenjuje silu nad građanima i sveštenicima SPC

  • 11

Nikšićki policajac Miloje Šćepanović, koji je prethodnog vikenda odbio da primeni silu nad građanima i sveštenicima Srpske pravoslavne crkve koji su protestovali protiv usvajanja spornog Zakona o slobodi veroispovesti i potom dao otkaz u MUP-u Crne Gore, dobio je nov posao.
Njemu je novi posao, uz veću platu nego što je imao, ponudio načelnik Spasilačkog centra Srbije Vojkan Krstić pošto je iz medija saznao za njegov gest, i koji ga je obišao u Nikšiću.

Kako je saopšteno, Šćepanović je zahvalio na ogromnoj pažnji javnosti, Sprskoj pravoslavnoj crkvi kao i ljudima poput Vojkana Krstića, ali je ostao pri svome da je u pitanju njegova zemlja i da mora da čuva svoj prag.
Krstić je ponovio da je gest policajca za svako poštovanje.
- U situaciji kada pored izdržavanja porodice i velikog stambenog kredita, Miloje odlučuje da napusti posao jer se od njega zahteva da ukalja svoj obraz, to je momenat koji me je duboko potresao! Sada je trenutak da se vidi koliko smo dostojanstveni kao narod, jer pomažemo jedni drugima kada je najpotrebnije - podvukao je Krstić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neša kaurin

    Šta očekivati o junačkoj familiji šćepanović

  • HasHas

    Sada će preći u komunalnu policiju

  • Bec

    Svaka fast coveku e to je pravi Pravoslavac a ne ove prodate Crnogorske Duse. Cekam minuse hahaha

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima