Bečići krenuli na doček i poginuli, unuka teško povređena: 3. nesreća u porodici za nekoliko meseci

Pokupili dete sa maskembala, pa zajedno krenuli put Sarajeva; autom podleteli pod cisternu

  • 0

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u Olovu, život su izgubuli supružnici Kazafer i Alzira Bečić iz Banovića.

Oni su krenuli na doček Nove godine u Sarajevo i poveli svoju jedinu unuku koja je ovom prilikom zadobila teške telesne povrede i trenutno se nalazi van životne opasnosti.

Prema nezvaničnim informacijama devojčici su slomljene obe noge. Oni su iz Banovića krenuli sa unukinog maskembala koji je održan u Osnovnoj školi Banovići, koju unuka pohađa. Iz još uvek nepoznatih razloga Bećići su s pasatom 8 podleteli pod cisternu.

Nesreća se dogodila oko 13:30 h i zazvala velike neprilike na putu prema Sarajevu uoči novogodišnjeg slavlja.

Kazafer i Alzira su ugledni građani Banovića čija je pogibija izazvala veliki šok. Prijatelji i komšije svoju tugu ne kriju. Ipred zgrade u kojoj su živeli sami, danas je sablasno, tužno i bolno.

Od komšija koje smo sreli mogla se čutu samo tuga u glasu. Inače, Kazafer je važio za ugledanog banovićkog privrednika, dobrog komšiju i prijatelja.

U poslednje vreme porodicu Bećić su zadesile brojne nesreće. Supruga Alzira pre samo nekoliko meseci izgubila je dva brata. Njene kolege kažu da je na maskembalu bila radosna zajedno sa unukom, kao da se konačno bila oporavila od nedavnih gubitaka najmilijih.

Kazafer je bio generalni direktor "Elektroremonta" Banovići, a obavljao je i nekoliko značajnih društvenih i političkih funkcija u Banovićima. Bio je i ugledni profesor na Mašinskom fakultetu u Tuzli.

(Telegraf.rs/ Avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA